Yardım Alibaba dan alışveriş yapma hak.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu. 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar alibaba dan daha önce hiç alışveriş yapmadım bildiğim kullandığım tek yabancı site aliexpress. Şimdi mi 10 pro fiyatı alibaba da 5000 civarı oradan sipariş etmek istiyorum (Bulgaristan'a sipariş ediyorum oradan bana getiriyorlar) site hakkın da hiç bilgiye sahip değilim. Eksisi artısı nedir sıkıntı olur mu. Genel bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Aliexpress den bir farkı var mı mesela. İş ve işleyiş nasıldır. Şimdiden teşekkürler...

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Telefon gelir mi ki ordan.

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Arkadaşlar alibaba dan daha önce hiç alışveriş yapmadım bildiğim kullandığım tek yabancı site aliexpress. Şimdi mi 10 pro fiyatı alibaba da 5000 civarı oradan sipariş etmek istiyorum (Bulgaristan'a sipariş ediyorum oradan bana getiriyorlar) site hakkın da hiç bilgiye sahip değilim. Eksisi artısı nedir sıkıntı olur mu. Genel bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Aliexpress den bir farkı var mı mesela. İş ve işleyiş nasıldır. Şimdiden teşekkürler...
Alibaba, aliexpresten önce ilk açılan sitedir.Jak Ma'nın bir anlamda ilk uluslararası alışveriş sitesidir.Aliexpress ile aynı firmaya aittir.Aliexpress ile aynı mantalitededir.Güven konusuna gelince,aliexpressteki güven/güvensizlik oranı onda da aynıdır.

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19

Aliexpres ten çok ürün alıp kullandım veya sattım ama şu son vergi olayından sonra ürün almıyorum artık. Alibaba toptan ürün diye biliyorum perakende satış yapılabiliyor mu bilmiyorum ama yukarıdaki linkten az çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aliexpres ten çok ürün alıp kullandım veya sattım ama şu son vergi olayından sonra ürün almıyorum artık. Alibaba toptan ürün diye biliyorum perakende satış yapılabiliyor mu bilmiyorum ama yukarıdaki linkten az çok bilgi sahibi olabilirsiniz.
Eyvallah teşekkür ederim.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Kimi satıcıda perakende oluyor ama kredi kartı geçerli değildi sanırım..havale vs yapılması gerek diye biliyorum ürünü almadan..
Oda ülkemizde epey oahallı yabancı bankalara para havalesi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimi satıcıda perakende oluyor ama kredi kartı geçerli değildi sanırım..havale vs yapılması gerek diye biliyorum ürünü almadan..
Oda ülkemizde epey oahallı yabancı bankalara para havalesi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten önce havale mantıklı da değil sanki ama alibaba güvence veriyor galiba. Aliexpress den çok farklı bu alibaba teklif verme vs var kargo ücretini sonra yansıtan var. Kafa karışıklığı. Ama görünürde ki fiyatları uygun aliexpresse göre.

Oyla:
Üst Alt