- Adım
- Berkay
- Cihazım
- GM 5 PLUS
- Konular
- 2
Merhaba. Gelecek ay Xiaomi mi8 alacagım. Fakat nereden alacagımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevınırım..
Bende düşünüyorum öyle hocam fakat sıkıntıları varmış diyorlar. Sıkıntıdan kastım, bildirimlerin hemen gitmesi yazılım sorunları felan varmış. Bir arkadaş sizin sayfadan almış garantiye yollamış KVK ilgilenmeden aynısı geri yollamışSponsorumuz olan cepport güvencesiyle alabilirsiniz.
Teknoloji biraz şans işi hocam bende cepport tavsiye ederim.enazından bi problem yaşarsan burda muhattap bulursunBende düşünüyorum öyle hocam fakat sıkıntıları varmış diyorlar. Sıkıntıdan kastım, bildirimlerin hemen gitmesi yazılım sorunları felan varmış. Bir arkadaş sizin sayfadan almış garantiye yollamış KVK ilgilenmeden aynısı geri yollamış
Orası öyle hocam fikrinize katılıyorum fakat aldığın zamanda insan sıkıntı yaşamak istemiyor ondan demek istedim.Teknoloji biraz şans işi hocam bende cepport tavsiye ederim.enazından bi problem yaşarsan burda muhattap bulursun
Ben cepporttan mi 8 aldım 1 ay önce şuana kadar hiçbir sıkıntım olmadı kardeşim tavsiye ederimOrası öyle hocam fikrinize katılıyorum fakat aldığın zamanda insan sıkıntı yaşamak istemiyor ondan demek istedim.
Cepport tan satın aldığım mi6 cihazımı bir senedir sıkıntısısız kullanıyorum. Evet, ozgrcvdr hocamın dediği gibi teknoloji şans işidir. Lâkin cepport diğer satın alma opsiyonlarına göre daha güvenilir, çözüm üretme anlamında da daha kolaylık sağlanabilen bir firmadır.Orası öyle hocam fikrinize katılıyorum fakat aldığın zamanda insan sıkıntı yaşamak istemiyor ondan demek istedim.
Bende öyle düşünüyorum hocam nasip olursa diger ay alacagım. Fakat bir kullanıcısı olarak ögrenmek isterim seni rahatsız eden durumları var mıdır ?Ben cepporttan mi 8 aldım 1 ay önce şuana kadar hiçbir sıkıntım olmadı kardeşim tavsiye ederim
Fikrin için teşekkür ederim kardeşim, en kısa zamanda almak isterim fakat seni rahatsız eden bir durumu var mıdır paylaşırsan sevinirim.Cepport tan satın aldığım mi6 cihazımı bir senedir sıkıntısısız kullanıyorum. Evet, ozgrcvdr hocamın dediği gibi teknoloji şans işidir. Lâkin cepport diğer satın alma opsiyonlarına göre daha güvenilir, çözüm üretme anlamında da daha kolaylık sağlanabilen bir firmadır.
Cihazları ise çok daha kurumsal ve güvenilir olan KVK garantisi altındadır.
Neticede ithalatçı garantili bir cihaz alıyorsunuz. Cepport en az sıkıntı yaşayacağınız firma, onu söylüyorum.Bende öyle düşünüyorum hocam nasip olursa diger ay alacagım. Fakat bir kullanıcısı olarak ögrenmek isterim seni rahatsız eden durumları var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fikrin için teşekkür ederim kardeşim, en kısa zamanda almak isterim fakat seni rahatsız eden bir durumu var mıdır paylaşırsan sevinirim.
KurallarBende öyle düşünüyorum hocam nasip olursa diger ay alacagım. Fakat bir kullanıcısı olarak ögrenmek isterim seni rahatsız eden durumları var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fikrin için teşekkür ederim kardeşim, en kısa zamanda almak isterim fakat seni rahatsız eden bir durumu var mıdır paylaşırsan sevinirim.