Yardım Alacağım Sarj Aleti Note 9 Pro İçin Uygun Mudur?

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar Note 9 Pro için sarj aleti alıcam fakat hangisi uygun karar veremedim yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

Teşekkürler.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
ultraasln5098 Yorumlarda herkesin memnun kaldığı görünce almak istedim şahsen bende keşke burada ki Mi Store'da olsaydı gözüm kapalı güvenerek alışveriş yapıyorum. Fakat el mahkum o zaman N11'den satın alıcağız.

Buraya da son gelişmeyi yazarım alacak arkadaşlar için. İnşallah Redmi Note 9 Pro için sorunsuz

ultraasln5098 Yorumlarda herkesin memnun kaldığı görünce almak istedim şahsen bende keşke burada ki Mi Store'da olsaydı gözüm kapalı güvenerek alışveriş yapıyorum. Fakat el mahkum o zaman N11'den satın alıcağız.

Buraya da son gelişmeyi yazarım alacak arkadaşlar için. İnşallah Redmi Note 9 Pro için sorunsuz çalışır.

Teşekkürler.

Bundan birkaç gün öncesine stokta idi evet kalmamış şuan el mahkum o zaman.

Oyla:

retroman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 3
Konular
4
Arkadaşlar N11 üzerinde ki ürünü satın aldım. Alır almaz Mağazaya mesaj attım orijinal göndermesi için ne olur olmaz diye. Kargom bugün geldi test ettim şarj aleti orijinal bir problem yok bilginiz olsun.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Oyla:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Arkadaşlar N11 üzerinde ki ürünü satın aldım. Alır almaz Mağazaya mesaj attım orijinal göndermesi için ne olur olmaz diye. Kargom bugün geldi test ettim şarj aleti orijinal bir problem yok bilginiz olsun.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Hocam not 9 pro yu nekadar sürede şarj ediyor. Sıfırdan yüze test ettinizmi. Kablo uçları turuncu renkmi .Bende almayı düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt