Sohbet Akım korumalı priz önerisi

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Apc nin ürünlerine bakabilirsin Schneider elektriğin ve bu piyasadaki kaliteli ürünler bunlar, uzun bir zaman önce bilgisayarımda bu markanın Ups ni kullanmaktaydım o ara çok elektrik kesintisi oluyordu aynı binada birkaç kişinin elektrik yüzünden sistemlerinde sıkıntılar çıktı ama benim kullandığım Ups sayesinde bundan etkilenmedim bu akım korumalı priz, Ups konuları aslında ucuza kaçılmaması gereken şeyler en önemlisi bir defa alın yıllar boyu kullanın ucuz birşey emin olun sözünü geçirdiği işlerin yarısını dahi yapamıyor yada bu konuda çokta başarılı sonuçlar veremiyor. Apc nin ürünlerine bakın derim sonradan pişman olmayın işi ehline bırakmak lazım.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Önemli olan joule degeri hocam. Kisaca ne kadar yüksek o kadar iyi :)

Pasha2194

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
1
Tunçmatik 2 li akım korumalı prizinde 525 Joule kullanıyor ve 47 lira gibi bir rakama satıyor, Şuanda indirim var zaten Hepsiburada da Apc nin Tekli 918 Joule akım korumalı prizi 55 Liraya satmakta siz 2 li 3 lü almayı düşünüyorsanız araştırın gene indirimde uygun fiyata denk getirebilirsiniz Apc genelinde biraz tuzlu ama pişman olmazsınız Tunçmatiğe gelirsek çokta kaliteli bulmuyorum ben sanırım yanmaya karşı dayanıklı deyip alev alev yanan prizler ürettiğinden yada akım korumalı deyip hiçbir etki gösterememesinden kaynaklı ayrıca müşteri hizmetleride çok uğraştırır bu tip konularda ucuza kaçmamak gerekiyor. Schneider elektriğin kalitesinin tartışılacak bir tarafı yok zaten.

Üst Alt