Soru Akıllı Saat Önerisi

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
merhabalar dostlar,
Xiaomi Mi 6 kullanıyorum.
Akıllı saat olarak sadece Xiaomi ürünleri ile mi uyumludur. Samsung akıllı saat falan da olabilir mi? Öneriniz ne olur?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Xiaomi saatlerini ben sevmiyorum. Lemfo lem5 pro ve amazfit pace saatlerim vardı. Amazfit pace 5 gün şarji gidiyordu. Diğeri ise 1 gün.
Xiaomi amazfit pace tasarım olarak çok iyi değil çocuk saati gibi ve ekranı çok kötü piksel piksel. Güneş altında güzel görünüyor o ayrı ama hangimiz gün ışığında çok fazla duruyoruz ki. Hep kapalı ortamlardayiz.
Lemfo ya gelince üzerinde gelen ekran harika saat teması koyunca analog saat gibi gösteriyor orda bir lcd ekran olduğunu kimse anlamıyor. Tasarımı harika. Aşırı özellik var kurcala kurcala bitmiyor. Ama gel gelelim şarj bir gün anca dayanıyor her gün şarja tak insan bıkıyor..
O yüzden ikisini de sattım saatlerin biraz daha gelişmesini bekliyorum.
Aynen öyle miband tarzı saatler de hoş durmuyor kolda diğerleri de ya kalitesiz ya bataryası kötü

Oyla:

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Xiaomi saatlerini ben sevmiyorum. Lemfo lem5 pro ve amazfit pace saatlerim vardı. Amazfit pace 5 gün şarji gidiyordu. Diğeri ise 1 gün.
Xiaomi amazfit pace tasarım olarak çok iyi değil çocuk saati gibi ve ekranı çok kötü piksel piksel. Güneş altında güzel görünüyor o ayrı ama hangimiz gün ışığında çok fazla duruyoruz ki. Hep kapalı ortamlardayiz.
Lemfo ya gelince üzerinde gelen ekran harika saat teması koyunca analog saat gibi gösteriyor orda bir lcd ekran olduğunu kimse anlamıyor. Tasarımı harika. Aşırı özellik var kurcala kurcala bitmiyor. Ama gel gelelim şarj bir gün anca dayanıyor her gün şarja tak insan bıkıyor..
O yüzden ikisini de sattım saatlerin biraz daha gelişmesini bekliyorum.

Amazfit'in ekranı özellikle piksel piksel, şarjı daha uzun gitsin diye. Ayrıca amazfit spor yapan birinin kullanabileceği ve zaten bu amaca yönelik bir saat. Kendi uygulamasi guzel, strava ile de senkronize calisiyor. Aldigim en mantikli xiaomi ürünü.

Begenmemek biraz tercih meselesi. Ayni isi yapan ekrani vs cok iyi garmin fenix'ler ates pahasi.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Amazfit'in ekranı özellikle piksel piksel, şarjı daha uzun gitsin diye. Ayrıca amazfit spor yapan birinin kullanabileceği ve zaten bu amaca yönelik bir saat. Kendi uygulamasi guzel, strava ile de senkronize calisiyor. Aldigim en mantikli xiaomi ürünü.

Begenmemek biraz tercih meselesi. Ayni isi yapan ekrani vs cok iyi garmin fenix'ler ates pahasi.
Hocam kişisel görüşümü söyledim ben. Şarjı uzun gitsin diye yapılmış ve güneş altında çok güzel görünüyor. Ve spor konusunda yanılma derecesi minimum olan saatlerden onu da biliyorum. Sporcu iseniz çok iyi ama ben gibi aksesuar olarak kullanacaksınız hoş değil. Kullanım amacı öne çıkıyor bu durumda

Oyla:

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hocam kişisel görüşümü söyledim ben. Şarjı uzun gitsin diye yapılmış ve güneş altında çok güzel görünüyor. Ve spor konusunda yanılma derecesi minimum olan saatlerden onu da biliyorum. Sporcu iseniz çok iyi ama ben gibi aksesuar olarak kullanacaksınız hoş değil. Kullanım amacı öne çıkıyor bu durumda

kesinlikle ayni fikirdeyiz.

aksesuar olarak huawei'nin saatleri cok guzel duruyor bu arada. f/p ve tema olusturucunun muazzamligi acisindan da samsung iyi.

ama gercekten sirf goruntu araniyorsa aliexpress'te zibilyon cesit saat var ucuz. begenmedin at kenara verdigin para koymaz. degistir degistir kullan :)

Oyla:

Urush

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Urush
Cihazım
Mi9
Konular
4
Samsung Galaxy Watch oneririm ozellikle cok kalin bilekleriniz yoksa 42mm lik kasa cok sik duruyor.Pili normal kullanimda GPS, nabiz olcer acik halde 2 gun kadar gidiyor. Acik ara en iyi amoled ekrana sahip ve islevsel bezel cok kullanisli.Fiyat olarak Apple Watch dan oldukca uygun.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Konuyu hortlatayım.... Arkadaşlar öncelikle hiçbir yerde böyle bir bilgi bulamadım. Arama özelliği olan akıllı saat ile bluetooth kulaklık aynı anda cihaza bağlı iken istediğim cihaza geçiş yapamıyorum. Hatta Bluetooth kulaklık ile hiçbir zaman arama yapamıyorum. Sorun MIUI yazılım kaynaklı diye düşünüyorum. Çünkü örneğin iPhone da ara yapınca ses kısmında şu seçenekler çıkıyor: *Ahize, *Hoparlör, *Akıllı Saat, *Kulaklık yani istediğini seçip konuşuyorsun. Ama Mi6 MIUI 11.2 eu v20.2.27 de ise seçenekler şu: *Ahize, *Hoparlör, *Bluetooth.... eeee Bluetooth a basınca N'oluyor biliyor musunuz? hangi bluetooth cihaza (saat,kulaklık) bağlanacağını bilemediği için otomatik AHİZEye geçiyor. LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ NE YAPABİLİRİM???

Ekli dosyalar

• photo_2022-07-24_10-41-46.jpg
    photo_2022-07-24_10-41-46.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil