Soru Akıllı Saat Önerisi

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
merhabalar dostlar,
Xiaomi Mi 6 kullanıyorum.
Akıllı saat olarak sadece Xiaomi ürünleri ile mi uyumludur. Samsung akıllı saat falan da olabilir mi? Öneriniz ne olur?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188

Yorumları iyi gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Android uyumlu her akıllı saati kullanabilirsiniz illa xiaomi olacak diye bir zorunluluk yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

1cskndlgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cskndlgr
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
46
sen akıllı saatten ne bekliyorsun ??? önemli olan o bencemonkey~~ AliExpressten bi saat aldım geçen ay 75 liraya b57 isminde aratın biraz inceleyin hoşunuza giderse öneririmYes~~ şarjı 2 hafta gidiyor <3kalp ritim ölçeri gün boyu açık ama telefona bağlanmadan yaptığım ölçümde böyle :)) pek sevmiyorum telefonun şarjının bitmesini ama bağlarsan bildirim falan geliyo ben genelde şarja taktığımda başlıyorum

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Xiaomi saatlerini ben sevmiyorum. Lemfo lem5 pro ve amazfit pace saatlerim vardı. Amazfit pace 5 gün şarji gidiyordu. Diğeri ise 1 gün.
Xiaomi amazfit pace tasarım olarak çok iyi değil çocuk saati gibi ve ekranı çok kötü piksel piksel. Güneş altında güzel görünüyor o ayrı ama hangimiz gün ışığında çok fazla duruyoruz ki. Hep kapalı ortamlardayiz.
Lemfo ya gelince üzerinde gelen ekran harika saat teması koyunca analog saat gibi gösteriyor orda bir lcd ekran olduğunu kimse anlamıyor. Tasarımı harika. Aşırı özellik var kurcala kurcala bitmiyor. Ama gel gelelim şarj bir gün anca dayanıyor her gün şarja tak insan bıkıyor..
O yüzden ikisini de sattım saatlerin biraz daha gelişmesini bekliyorum.

Oyla:

1cskndlgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cskndlgr
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
46
Xiaomi saatlerini ben sevmiyorum. Lemfo lem5 pro ve amazfit pace saatlerim vardı. Amazfit pace 5 gün şarji gidiyordu. Diğeri ise 1 gün.
Xiaomi amazfit pace tasarım olarak çok iyi değil çocuk saati gibi ve ekranı çok kötü piksel piksel. Güneş altında güzel görünüyor o ayrı ama hangimiz gün ışığında çok fazla duruyoruz ki. Hep kapalı ortamlardayiz.
Lemfo ya gelince üzerinde gelen ekran harika saat teması koyunca analog saat gibi gösteriyor orda bir lcd ekran olduğunu kimse anlamıyor. Tasarımı harika. Aşırı özellik var kurcala kurcala bitmiyor. Ama gel gelelim şarj bir gün anca dayanıyor her gün şarja tak insan bıkıyor..
O yüzden ikisini de sattım saatlerin biraz daha gelişmesini bekliyorum.
:D:D:Dhocam zaten bende öyle 2 gün şarjı giden bişey olsa deli olurdumwhew~~ valla ilk şarjda aslında 19 gün şarjı gitti ama buna 14 gün desek yine yeridir ben geceleri kapatıp çıkartıyorum rahatsız etmesin diye (özellik kısmında pek öyle deli gibi özelliği yok ama son 3 bildirimi gösteriyor, saate fotoğraf koyabiliyorsun, alarm spor takibi nabız tansiyon falan var işte :) kasası plastik cam karışımı bişey malesef ama sadece ucuz ve şarjı iyi diye alternatif olabilir

Oyla:

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Standart anolog Casio saat kullanıyorum akıllı saatlerin gelişmesi gerektiğini düşünüyorum bir ara almayı düşündüm sonra vazgeçtim

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Standart anolog Casio saat kullanıyorum akıllı saatlerin gelişmesi gerektiğini düşünüyorum bir ara almayı düşündüm sonra vazgeçtim
Bir saat meraklısı olarak, Casio'nun analog saatini merak ettim... Saatte pil varsa, o saat analog olamaz, Quartz olur ancak. Analog olması için bir saatin, zembereği olması ve kurularak çalışması gerekir... ;)

Oyla:

Yeumyang

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yeumyang
Cihazım
Xiaomi redmi 7
Konular
5
Bir saat meraklısı olarak, Casio'nun analog saatini merak ettim... Saatte pil varsa, o saat analog olamaz, Quartz olur ancak. Analog olması için bir saatin, zembereği olması ve kurularak çalışması gerekir... ;)
O kadar incelemeye gerek var mı ben saatleri 3 e ayırırim akıllı saat anolog ve dijital diğerlerini bilmem

Oyla:
Üst Alt