Yurtdışından gelecek hocam. Hong Kon'taki imilab distribütörü arkadaşlar temin ettiler.Fiyat ne kadar hocam bide nereden aldınız ülkede satışı yok dedinizde
Hocam 1 tane de bana gönderirmisin kaç Hong Kong dolarıYurtdışından gelecek hocam. Hong Kon'taki imilab distribütörü arkadaşlar temin ettiler.
Eğer vadettiği kadar iyiyse sitemizin marketinde de satışa açılır hocam Bir kaç güne gelir diye umut ediyorum, geldikten sonra inceleyip öyle karar verelim bence.Hocam 1 tane de bana gönderirmisin kaç Hong Kong doları
Nasıl dersenizEğer vadettiği kadar iyiyse sitemizin marketinde de satışa açılır hocam Bir kaç güne gelir diye umut ediyorum, geldikten sonra inceleyip öyle karar verelim bence.
Hocam sizin gibi bilgili birisiyle karşılaşmışken sorayım poco X3 mü yoksa redmi note 8 pro muEğer vadettiği kadar iyiyse sitemizin marketinde de satışa açılır hocam Bir kaç güne gelir diye umut ediyorum, geldikten sonra inceleyip öyle karar verelim bence.
Estağfurullah hocam. Ben oğluma Poco x3 aldım ve hem o, hem de ben cihazdan son derece memnunuz.Nasıl derseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin gibi bilgili birisiyle karşılaşmışken sorayım poco X3 mü yoksa redmi note 8 pro mu
Hocam geldimi cihazHocam imilab w12 adında yeni bir model tanıttı ve özellikleri oldukça iyi görünüyor. Henüz test etme fırsatım olmadı (siparişini verdim, geldiğinde incelemesini yapacağım) ve şu anda ülkemizde satışı yok ama bence bir göz atın ve ondan sonra karar verin. Özellikle tasarım anlamında diğer modellere göre çok daha ileride bir model.
Maalesef hocam... 3 işgünü içinde teslim edecek olan UPS harikalar yaratıyor. Bir ay oldu fakat halen yok...Hocam geldimi cihaz