- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Neo v ve z1 donemınde mıuı denemelerım oldu ama bılırsınız sony arayüzü sade ve güzeldi benıde o sadelık cezbettı hep bırde bambaska bır arayüze alısmak zor oluyor ve o zamanlar cın telefonlarının launcherı bıle ıtıcı gelırdı herkese ozellıkle neo v de hafif romlar tercıh edıyordum telefon zorlanmasın diye.Keşke Neo V döneminde MIUI v5 kullanmış olsaydınız hocam. v5'te kısayol olarak 2G ağlarına geçiş bildirim panelinde bulunuyordu harici programa gerek kalmazdı hiç (Neo V MIUI portları da cidden çok iyiydi)
2G ağlarına ulaşılamayan yerler genellikle yapılaşmanın yeni olduğu yerler. Kullanıcı son 4-5 yılda yapılaşmanın yaşandığı bir yerde yaşamıyorsa 2G'ye geçiş çok çok daha fazla performans verecektir. Örnek olarak kendi kullanımımı verebilirim. İşyerimde Mi4 3G kullanıyorum. Sürekli ofiste durduğu ve wifi bağlı olduğu için sadece 2G'de kullanıyordum. Batarya düşük ekran süresi ile 5-6 gün gidiyordu. Ancak telefonu eve götürdüğümde geceden sabaha %60'lık batarya tüketimi oldu ve kullanımın neredeyse tamamı hücresel ağ tarafından gerçekleşti. Bu nedenle konu sahibi arkadaşımıza öncelikle bulunduğu konumda test etmesini önerdim
Mi4 2G performansını aşağıya ekliyorum :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sızın durumu yasayanlarada gravıty box öneririm ben hakkarıdeyken kullanıyordum som aylar cok ısıme yaradı. Kırşehirde cok şükür 4g kapatıyorum