- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi 14 Pro
- Meslek
- Private Driver
- Konular
- 39
Yeni sürümde Türkçe dili var mı acaba güncelleyen var mı ?
Hocam betadan mı bahsediyorsunuz ? Eğer İmzamda yazan romdan bahsediyorsanız ;Türkçe desteği yok temiz kurulumda seçilmiyor var olan Türkçe sürümü yükseltmek gerekiyor Türkçe kullanmak için.Yeni sürümde Türkçe dili var mı acaba güncelleyen var mı ?
Hocam Türkçe sorunu 20.6.11 sürümü ile ortaya çıkmıştı, 20.6.18 sürümünde de durum aynı mı ? Ayarlarda Türkçe mevcut mu değil mi öğrenmek istediğim bu.Hocam betadan mı bahsediyorsunuz ? Eğer İmzamda yazan romdan bahsediyorsanız ;Türkçe desteği yok temiz kurulumda seçilmiyor var olan Türkçe sürümü yükseltmek gerekiyor Türkçe kullanmak için.
Süpersiniz hocam bekliyorumSorunuzu yanlış anladım o halde hocam. Bugün 18 sürümünü kurmuş olurum duruma göre geribildirim veririm. İyi Forumlar
18 sürümünde Türkçe geri gelmiş hocam.Hocam Türkçe sorunu 20.6.11 sürümü ile ortaya çıkmıştı, 20.6.18 sürümünde de durum aynı mı ? Ayarlarda Türkçe mevcut mu değil mi öğrenmek istediğim bu.
Hocam teşekkür ettim o zaman geçmemde sorun kalmadı18 sürümünde Türkçe geri gelmiş hocam.
MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende şu an kuruyorum Arkadaşın dediğine göre dil sıkıntısı çıkmayacak eğer pil de 06.11 sürümü gibiyse ömürlük rom bulduk demektir. İgilizcesi bile sevdirmişti kendini.Hocam teşekkür ettim o zaman geçmemde sorun kalmadı