Tavsiye Akıcı, Serin, Güçlü Telefon Arıyorum (Bütçe 9K TL)

Muhammeddmrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
RedmiNote11Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda Redmi Note 11 Pro Viva modelini kullanıyorum. Bu telefondan başka bir modele geçmek istiyorum çünkü artık daha akıcı, ısınma sorunu olmayan ve gözle görülür fark yaratacak bir cihaza ihtiyacım var.

Bütçem yaklaşık 9000 TL, ama gerçekten geçişe değecek bir telefon olursa biraz daha üzerine koyabilirim.

Beklentilerim:
  • Akıcı ve stabil bir deneyim
  • Isınma problemi olmayan bir işlemci (özellikle oyun veya kamera kullanımı sırasında)
  • Şarj süresi ve batarya performansı iyi olmalı
  • Kamerada da makul bir kalite olsa yeterli
  • Bu telefondan geçtiğimde “farkı” hissetmek istiyorum
Sizce bu bütçeyle veya biraz üzerine koyarak hangi modelleri tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim!
Not: Telefon yurt dışı olacağı için uzuca alabileceğim.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda Redmi Note 11 Pro Viva modelini kullanıyorum. Bu telefondan başka bir modele geçmek istiyorum çünkü artık daha akıcı, ısınma sorunu olmayan ve gözle görülür fark yaratacak bir cihaza ihtiyacım var.

Bütçem yaklaşık 9000 TL, ama gerçekten geçişe değecek bir telefon olursa biraz daha üzerine koyabilirim.

Beklentilerim:
  • Akıcı ve stabil bir deneyim
  • Isınma problemi olmayan bir işlemci (özellikle oyun veya kamera kullanımı sırasında)
  • Şarj süresi ve batarya performansı iyi olmalı
  • Kamerada da makul bir kalite olsa yeterli
  • Bu telefondan geçtiğimde “farkı” hissetmek istiyorum
Sizce bu bütçeyle veya biraz üzerine koyarak hangi modelleri tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim!
Not: Telefon yurt dışı olacağı için uzuca alabileceğim.
poco f5-f6 2 ci el başka bir model aklıma gelmedi f5 de sd 7+ gen2 1.100 antutu var belki biraz daha fazla f6 da sd 8s gen3 antutu 1.5 m ısınma konusuna gelirsek bu hava da 3310 bile kullansan ısınır stabilite konusunda sd işlemciler stabildir rom vs işleri daha kolaydır uzun süre geliştirici desteği alırsın mtk g96 dan en fazla 400k antutu var 3-4 kat daha hızlı telefonlardan bahsediyorum bence farkı hissedilir

Muhammeddmrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
RedmiNote11Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
poco f5-f6 2 ci el başka bir model aklıma gelmedi f5 de sd 7+ gen2 1.100 antutu var belki biraz daha fazla f6 da sd 8s gen3 antutu 1.5 m ısınma konusuna gelirsek bu hava da 3310 bile kullansan ısınır stabilite konusunda sd işlemciler stabildir rom vs işleri daha kolaydır uzun süre geliştirici desteği alırsın mtk g96 dan en fazla 400k antutu var 3-4 kat daha hızlı telefonlardan bahsediyorum bence farkı hissedilir
Hocam poco f6 soruyum yarın o zaman kesin alıyım değil mi değer mi geçtiğime birde seri kodu ne onu kontrol ediyim alırken

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Hocam poco f6 soruyum yarın o zaman kesin alıyım değil mi değer mi geçtiğime birde seri kodu ne onu kontrol ediyim alırken
Ben sizin yerinizde olsam 7000-8000 TL' ye yurtiçi faturalı, kutuda, ikinci el bir " Poco X3 Pro " alırdım. Ben 3 yıldır kullanıyorum, bu güne kadar Miui, HyperOs, Aosp hepsini kurdum, hiç sıkıntı çıkarmıyor, beklentileri karşılıyor. Teknik özelliklerini incelemenizi öneririm.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Poco X6 Pro YD 2. el cihazlar 8-9 bine çok rahat alınır.

Poco F6 daha da iyi bir cihaz.

Eğer bu bütçe ile F6 bulursanız havada kapın. Yoksa X6 Pro vs bakın.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Biraz bütçenizi arttırın ve Oneplus Nord 5 alın direk 7 binlik batarya 8s gen 3 işlemci ile harikalar yaratır Hele ki oxygen os 15 ile birlikte zaten yağ gibi cihaz

Muhammeddmrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
RedmiNote11Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco X6 Pro YD 2. el cihazlar 8-9 bine çok rahat alınır.

Poco F6 daha da iyi bir cihaz.

Eğer bu bütçe ile F6 bulursanız havada kapın. Yoksa X6 Pro vs bakın.
Poco X6 pro 12bin TL sıfır
Poco X7 pro 14bin TL sıfır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz bütçenizi arttırın ve Oneplus Nord 5 alın direk 7 binlik batarya 8s gen 3 işlemci ile harikalar yaratır Hele ki oxygen os 15 ile birlikte zaten yağ gibi cihaz
Bulamadım temiz birşey

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Poco X6 pro 12bin TL sıfır
Poco X7 pro 14bin TL sıfır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulamadım temiz birşey
seri no telefonun arka kapakta "telefonun ayarlarında vsvs değil" yazacak ne yazdıgı önemli değil sonu G ile bitmesi lazım C yazıyorsa veya arka kapakta CE logosu çöp kutusu vs logolar yoksa alma

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Hocam, OnePlus Nord 5 gerçekten iyi özelliklere sahipmiş. Araştırdım ve çok beğendim. Şu anda Türkiye de stoklarda yok gözüküyor. Yurtdışında 500-550 euro civarında satılıyor. Eğer Türkiyede imei atılabiliyorsa getirtilebilir diye düşünüyorum.

Muhammeddmrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
RedmiNote11Pro
Konular
1
seri no telefonun arka kapakta "telefonun ayarlarında vsvs değil" yazacak ne yazdıgı önemli değil sonu G ile bitmesi lazım C yazıyorsa veya arka kapakta CE logosu çöp kutusu vs logolar yoksa alma
Hocam poco x7 pro alacağım sıfır kayıtsız dediğin gibi kontrol ederim seri numarasını

Üst Alt