Yardım Akg kulaklık seçimi

Kraltes94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
J7 duo
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 8.0
Telefon Modeli
J7 duo
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum bassları tizleri vs... İyi olan arkadaşlarım akg öneriyorlar beni idare edermi ? Bütçem max 70-75 tl

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Aliexpresste kulaklıklara bakarken şöyle birşey çarptı gözüme indirime girmiş kafami kurcaladi diyebilirim sizce rock zirconmu yoksa atacağım linkteki kulaklikmi ? Beni tatmin eder mi sizce ?
I7 i7s TWS Kablosuz Kulaklık Bluetooth Kulaklık Kulaklık Için mikrofonlu kulaklık Telefon iPhone Xiaomi Samsung Huawei LG
hocam linkteki kulaklıkların benzerini arkadaşım aldı. İphon çakması ama çok daha iri ve kaba. Tavsiye etmem.

Oyla:

Kraltes94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
J7 duo
Konular
1
hocam linkteki kulaklıkların benzerini arkadaşım aldı. İphon çakması ama çok daha iri ve kaba. Tavsiye etmem.
Anladım hocam sagolasin rock zirconu sipariş verdim aliexpressten :) Hayırlısı olsun

Oyla:

Kraltes94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
J7 duo
Konular
1
Kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam şuan kullandığım j7 duonun kulakligindan iyi olacağına eminim tabiki kullandıktan sonra yorumumu belirtirim zira baya yorumları okudum alan herkes memnun 1 tane kötü yorum göremedim tek bir yorum gördüm oda tizi hakkında kötü yorum yapmış cokta umursamadım açıkçası

Oyla:
Üst Alt