kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?Arrowos. İnanilmaz memnunum. Not: oyun oynamiyorum.
Sohbet - Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı geçtiğimiz günlerde buraya attım.kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Sohbet - Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı geçtiğimiz günlerde buraya attım.kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Bu ara onun icin hic vaktim yok. MertBeet hocam bu konularda bilgili musait oldugunda o aydinlatir sizi.hocam rica etsem anxkamera yı kurar mısınız ? Miui kamera ile şu anki farklılıkları merak ediyorum. tam verim alabilecek miyiz anx ile ? fullhd 60fps çekimi çok kullanıyorum.
Bu ara onun icin hic vaktim yok. MertBeet hocam bu konularda bilgili musait oldugunda o aydinlatir sizi.
BL kilidiniz vs açıksa kendiniz test etseniz daha iyi olur hocam. Forumda zaten Türkçe çevirisi ile mevcut. Genel olarak sorunsuz ama bazı romlarda sorun çıkardığı olabiliyor. Verimlilik konusu ise , kamera ile çok işim olmadığı için orijinal kamera ile kıyaslama yapamıyorum maalesefhocam rica etsem anxkamera yı kurar mısınız ? Miui kamera ile şu anki farklılıkları merak ediyorum. tam verim alabilecek miyiz anx ile ? fullhd 60fps çekimi çok kullanıyorum.
tam olarak hızlı şarj desteği var mı hocam ?Evolution x 5.6 gapps ve Optimus drunk pil ve performans taş gibi arkadaşlar bir hafta oldu ne bug var ne bir kasma memmunum corvus os dan geçtim pubg oynuyorum pil ve performansı bu şekilde tutturdum deneyin derim hayran kalacaksınız