Ü
Üye silindi 117519
Guest
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.2.0
- Telefon Modeli
- Mi 9se
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar deneyen varmıdır ,Airpods 2.nesil Android'de calisiyormu ve güncelleme yapılabiliyor mu
Eyw hocam sorularimi yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler,2. Nesil hali hazırda kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.
Merhaba hocam , Şarkı değiştirme ve Kulaktan cikarinca Durma özelliği Android'de calisiyormuGüncelleme yapılması için iOS cihaz gerek diye biliyorum, o yüzden net yorum yapamam bu konuda. Şarj göstergesine gelince 3. parti uygulamalar ile görebiliyorsunuz. Bağlandığında ekranda iOS'ta ki gibi animasyonla birlikte hem kutu hem de Airpods'ların şarj yüzdelerini gösteriyor.
Merhaba hocam , Şarkı değiştirme ve Kulaktan cikarinca Durma özelliği Android'de calisiyormu
Teşekkürler airpods 2.nesil sipariş ettim ,iPhone cihaz bulup güncellemelerini yapmam yeterli benim içinAlmadan once ben de cok arada kalmistim ama freebuds 3 cok kaba duruyor airpods yanında. Ben kaba durmasini sevmiyorum, rahatsiz hissederdim. İkisi hakkinda da yorumlar cok olumlu. Freebuds, Airpods Pro ayarında diyorlar fakat denemek lazim. Ben simdilik cok memnunum, asiri pratik ve rahat. Hissetmiyorum bile kulagimda olduğunu. Bana gore tek eksi sarj... Daha uzun gidebilirdi. Heylou GT1 var ayriyetten bende, o şarj konusunda cok daha iyi mesela.