- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Android cihazlar için airdrop modülü ya da bir metodu var mıdır?
airdrop'un kullandığı port sabit değil, ayrıca io (input-output) api'si de android'te yok. o yüzden android cihazı airdrop ile konuşturmak şimdilik imkansız.
Gerçekten ChatGPT konusuna mı yazdım ben![]()
Çok zayıf bir api denemesi olmuş açıkçası.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBöyle bir makale var ama hem 2 yıllık hem de cihazımda root olmadığı için denemedim
Belki bir yöntemi vardır diye sormuştum![]()
Keşke olsa hocam. Geçenlerde hanım ile nişana gittik. 4 çiftiz toplamda 8 kişi yani.Çok zayıf bir api denemesi olmuş açıkçası.
Hocam aslında marka farketmeksizin bu işin bir standardı olmalı. Covid apisi mesela ios ve androidte ortak, çünkü birlikte yaptılar
Telegramdan ya da wp den dosya olarak gönderselermiş yine olurduKeşke olsa hocam. Geçenlerde hanım ile nişana gittik. 4 çiftiz toplamda 8 kişi yani.
Bir kişide iPhone 14 Pro vardı, kamerası güzel diye fotoğrafları o çekti. Gecenin sonunda fotoğrafları göndermeye başladı. Bir tek hanımla bende Android cihaz varmış
Herkese airdrop ile gönderdi hemen bize WhatsApp'tan attı, haliyle kalite bozuldu biraz
Hanıma dedimki ikimizden birine iPhone almamız şart oldu![]()
Telegram benden başka kullanan yokTelegramdan ya da wp den dosya olarak gönderselermiş yine olurdu![]()