Yardım airdotsu pc ye bağlama

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
laptop
Telefon Modeli
redmi
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar laptopa format atmadan önce airdotsu direk bağlıyordum.fakat format attıktan sonra laptop airdotsu görmüyor.telefondan bağlayıp dinliyorum fakat pc de olmuyor.driver falan mı yüklü değil acaba.win10 sistem.yardımcı olabilir misiniz

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
windows 10 sorunlu bir işletim sistemi bazen uygun driverı bile kursanız sorun oluyor macbook cihazımda windows 10 da airdotsu bağladığımda hareket ettiğimde bile bağlantı kopuyor. macos a geçince yaklaşık 6 metre uzağa gidiyorum üstelik arada duvar var bağlantı kopmuyor.
önce bilgisayarınız için uygun driverları deneyin olmazsa windows 8.1 kullanmanızı tavisye ederim

Oyla:

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
peki win10 dan bluetoothu tamamen kaldırsam baştan yükleyeceğim bir yer var mı

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Bir kez daha yazıyorum ve son kez yazıyorum, Bluetooth kulaklıklar genel olarak eşleştirme moduna alınmadıkça yeni cihazlar tarafından goruntulenmezler. Eşleştirme moduna alamadığımız surece window 20 de kursaniz olmaz. Format attığınız bir PC daha önce kurduğunuz kulaklığı unuttu, tekrar görünür moda almalısınız. Yoksa önüne gelen kulaklığınizi görüp ekler. Bunu engellemek için kulaklığı eşleştirme modu yapılmıştır ve eşleştirme moduna almalısınız. Aldığınızdan eminseniz ve hala görmüyorsa üzerinde düşünürüz. Ama diğer türlü boşa kürek çekmekten öteye gidemeyiz. İyi aksamlar

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
How to connect Xiaomi Mi AirDots?

● To switch on the pairing mode, you must hold both Xiaomi Mi AirDots, or more precisely, their touch panels located on the outside, a few seconds until the white lights are illuminated. After that, only the right earphone will blink – this means that the Xiaomi Mi AirDots are available for pairing with your device

Sizin kulakligin biraz degisikmis pair modu. Basili tutacakmissiniz iki kulakliginda beyaz isiklar yanacakmiymis neymis, en son sadece sag kulaklik yanip sonecekmis gibi birsey diyor. Sonrasinda eslestirmeye hazir hale gelecekmis. Google translate ile bir cevirin yukaridakini isterseniz.

Bunu cozmediginiz surece sorunu cozemezsiniz.

Oyla:

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
How to connect Xiaomi Mi AirDots?

● To switch on the pairing mode, you must hold both Xiaomi Mi AirDots, or more precisely, their touch panels located on the outside, a few seconds until the white lights are illuminated. After that, only the right earphone will blink – this means that the Xiaomi Mi AirDots are available for pairing with your device

Sizin kulakligin biraz degisikmis pair modu. Basili tutacakmissiniz iki kulakliginda beyaz isiklar yanacakmiymis neymis, en son sadece sag kulaklik yanip sonecekmis gibi birsey diyor. Sonrasinda eslestirmeye hazir hale gelecekmis. Google translate ile bir cevirin yukaridakini isterseniz.

Bunu cozmediginiz surece sorunu cozemezsiniz.

telefonun bluetooth u açtım onu da görmüyor.sorun pc nin bluetooth driverlarında olabilir de onların da güncel sürümlerini nereden bulucaz araştırıyorum çıkmıyor.

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
telefonun bluetooth u açtım onu da görmüyor.sorun pc nin bluetooth driverlarında olabilir de onların da güncel sürümlerini nereden bulucaz araştırıyorum çıkmıyor.
Simdi farkli bir sey soylediniz. Buna istinaden ek yapayim. Telefonda kurulu muydu daha once? Eger telefona da daha once eklediyseniz farkli bir yola sapmak gerekir. Eger telefona en son ekli degilse ve ona da yeni eklemek istiyorsaniz yine yukarida soyledigim gecerli. Pairing moda almadan hicbir cihaza ekleyemezsiniz.

Daha net sorayim. Gormuyor dediginiz telefona kulaklik ekli miydi ? Ekli iken gormemeye mi basladi yoksa ona da yeni mi eklemek istediniz ?

Su an hem pc hem de telefonda goremiyorsunuz. Pc nin bluetooth driveri sorunu olma ihtimali su anda cok dusuk zaten.

Oyla:

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Simdi farkli bir sey soylediniz. Buna istinaden ek yapayim. Telefonda kurulu muydu daha once? Eger telefona da daha once eklediyseniz farkli bir yola sapmak gerekir. Eger telefona en son ekli degilse ve ona da yeni eklemek istiyorsaniz yine yukarida soyledigim gecerli. Pairing moda almadan hicbir cihaza ekleyemezsiniz.

Daha net sorayim. Gormuyor dediginiz telefona kulaklik ekli miydi ? Ekli iken gormemeye mi basladi yoksa ona da yeni mi eklemek istediniz ?

Su an hem pc hem de telefonda goremiyorsunuz. Pc nin bluetooth driveri sorunu olma ihtimali su anda cok dusuk zaten.

Telefona airdotsu rahatca tanımlıyorum.sorun şu pc ye format atmadan bluetooth çalışıyordu cihazları görüyordu.fakat sonra laptop çöktü ve format attım bu sefer cihazları gormemeye başladı tahmin ediyorum ki sorun airdotsta değil PC nin Bluetooth driverinin güncel olmamasinda.iste buna çözüm bulamadım

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Bu arada cumlelerim biraz dusuk olabilir 2 gundur hastanede hasta bekliyoruz uzun sure uykusuzluk kurulan cumleleri etkiliyor biraz :)

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Telefona airdotsu rahatca tanımlıyorum.sorun şu pc ye format atmadan bluetooth çalışıyordu cihazları görüyordu.fakat sonra laptop çöktü ve format attım bu sefer cihazları gormemeye başladı tahmin ediyorum ki sorun airdotsta değil PC nin Bluetooth driverinin güncel olmamasinda.iste buna çözüm bulamadım
Telefonun bluetooth u actim onu da gormuyor diyince telefon kulakligi gormuyor diye anladim ben. :)

Tamam simdi o zaman iki soru sorayim.

1. Windows 10 kurulunca driverleri kendisi mi kurdu ?
2. Cihazin sitesindeki driveri indirip denediniz mi ?

Edit: Soru 3 fiziksel bir bluetooth acip kapatma dugmesi veya kisayolu var mi pc de. Ya da fn tuslarinda

Soru 4: pc nin tam modeli.nedir ?

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Bu arada emin olmak icin yine soruyorum.

Telefonun bluetoothunu denerken

Telefondan dosya gonder diyip bluetooth secip

Pc de de dosya al dediniz degil mi ?

Telefon dosya gonderme modunda ararken pc den dosya al moduna gecmeniz saglikli bir deneme olacaktir.

Oyla:
Üst Alt