Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben aliexpressden mi airdots almayı düşünüyordum yalnız global versiyonunun kutusunun üzerinde airdots yerine earbuds yazıyor ve global versiyonunu daha pahalı sizce hangisi alınmalı
Hocam global olanı alın. Aşağıya sebebini yazıyorum. Fakat aliden sipariş etmek pek mantıklı değil artık. Verdiğiniz linkte 21 dolar görünüyor global versiyon. 120-130 lira gibi bir şey oluyor. Artık her şeyden vergi alıyorlar. 25 lira gibi bir vergi ve 5-10 lira gümrüğe sunma ücreti de eklenecek. 160 lira oluyor. Onun yerine yurtiçinde zaten aynı fiyat. Bence yurtiçine bakın.
Hocam kağıt üzerinde söyledikleriniz birebir doğru ama china ve global olanlar aynı gibi görünse de global olanın hem ses kalitesi hem de malzeme kalitesi daha iyi. Bir de china olanda her şey çince hiç bir şey anlaşılmıyor. Global en azından ingilizce.
Mi Airdots ile Redmi airdots arasında kalınca ben mi arkadaşım redmi aldık. Aynı değerler nasıl bu kadar farklı olabilir ben de anlayamadım. Mi ile redmi arasında dağlar kadar fark var. Sadece dokunmaktik zannediyordum ama ses kalitesi, malzeme kalitesi, görünüm müzik dinlerken alınan keyif Redmi ile kıyaslnamaz bile. Arkadaşım benimkini gördükten sonra HB üzerinden almıştı iade talebi açtı. İade edebilirse o da Mi alacak.
Arkadaşınızın redmi cihazı bozuk değil ise sizin kullandığınız cihaz mi airdots değildir hocam. Bende de var ikisi birden ve hiç bir farkı yok. Hatta birebir aynı sorunlar her ikisinde de var. Cihazlarınızın farklarından dolayı size öyle gelmiş olabilir. Ben kendi cihazımda aralarında fark görmüyorum. Dokunmatik yüzey ve rengi dışında hiç bir şey yok yani.
Ki sorunlara rağmen redmi airdotsun mükemmel ses kalitesi var. Basslar ve tizler çok yerinde. Mi airdots da o şekilde. Yani aralarında dağlar kadar fark olmasını sağlayacak bir durum zaten olamaz senheiser momentum ile karşılaştırmıyorsunuz. Arkadaşınız kulaklığını teknik servise göndersin. Tekrar söylüyorum hiç bir fark yok ikisi de gayet iyi.
0.5 - 1.0A şarj aleti kullanıyorum. Düşük akımın daha sağlıklı olduğu söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşınızın redmi cihazı bozuk değil ise sizin kullandığınız cihaz mi airdots değildir hocam. Bende de var ikisi birden ve hiç bir farkı yok. Hatta birebir aynı sorunlar her ikisinde de var. Cihazlarınızın farklarından dolayı size öyle gelmiş olabilir. Ben kendi cihazımda aralarında fark görmüyorum. Dokunmatik yüzey ve rengi dışında hiç bir şey yok yani.
Ki sorunlara rağmen redmi airdotsun mükemmel ses kalitesi var. Basslar ve tizler çok yerinde. Mi airdots da o şekilde. Yani aralarında dağlar kadar fark olmasını sağlayacak bir durum zaten olamaz senheiser momentum ile karşılaştırmıyorsunuz. Arkadaşınız kulaklığını teknik servise göndersin. Tekrar söylüyorum hiç bir fark yok ikisi de gayet iyi.
Mesajı yazdıktan sonra arayıp sordum HB iade için zaten teknik servis istemiş. Cayma hakkını kabul etmiyorlar ve teknik servis incelemesi demişler. Neyse HB'nin bu kanun tanımazlığı ayrı bir olay zaten de eğer arkadaşım servise gönderirse gelen cevabı buradan paylaşırım hocam. Başka test edip karşılaştırabileceğim cihaz olmadığı için kesin bir şey yazamıyorum.
Dikkatimi çeken bir diğer konu da redmi airdots'a ilişkin çok fazla sorun konusu açılıyor ama Mi Airdots'a ilişkin konu yok... Ya Redmi çok sattığı için bu şekilde ya da Mi Daha sorunsuz. Bunu da bilemiyorum
Mesajı yazdıktan sonra arayıp sordum HB iade için zaten teknik servis istemiş. Cayma hakkını kabul etmiyorlar ve teknik servis incelemesi demişler. Neyse HB'nin bu kanun tanımazlığı ayrı bir olay zaten de eğer arkadaşım servise gönderirse gelen cevabı buradan paylaşırım hocam. Başka test edip karşılaştırabileceğim cihaz olmadığı için kesin bir şey yazamıyorum.
Dikkatimi çeken bir diğer konu da redmi airdots'a ilişkin çok fazla sorun konusu açılıyor ama Mi Airdots'a ilişkin konu yok... Ya Redmi çok sattığı için bu şekilde ya da Mi Daha sorunsuz. Bunu da bilemiyorum
Kulaklıklar hijyen kuralları gereği kullanıldıysa ve teknik bir arızası yok ise iade kabul edilmiyor hocam. Mi Airdots daha kaliteli olabilir fakat ben hala aralarında bir fark yok sanıyorum. Benimkinin kutusunda mi yazıyor mesela ama kulaklığım siyah. Ne olduğu belli değil yani, klasik xiaomi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Vallaha bizde aldık bakalım hayırlısı, tabiki Aras kargo nun Eryaman şubeye teslim etmesi gerekirken Gersan şubeye teslim etmesi gibi bir saçmalıklarından dolayı sanıyorum en geç salı elimde olacak.
Arkadaşlar ses kalitesi muazzam yazanlar umarım fiyatına göre demek istiyorlardır. Yok piyasadaki muazzam ses veren kulaklıklarla göre sesi muazzam diyorsanız AirPods'u falan bi denemenizi öneririm. Bu kulaklık ile bir çok sesi duyamazsınız. Ne tizler yerinde ne de basslar. Fiyatına göre konuşacak olursak evet bu fiyat için iyi kulaklık ama çok fazla rakibi var ve bir çok rakibine göre de geride. Son olarak malzeme kalitesi rezalet. Bunu örneklerle anlatmayacağım azıcık araştıran anlar zaten. 100 liralık cihaz için garantisiz almanızı tavsiye etmem.