Yardım Airdots veya earbuds ?

ReSnork

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ReSnork
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V 10 global
Telefon Modeli
RedMi note 4x
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ben aliexpressden mi airdots almayı düşünüyordum yalnız global versiyonunun kutusunun üzerinde airdots yerine earbuds yazıyor ve global versiyonunu daha pahalı sizce hangisi alınmalı

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yurtdışından Xiaomi marka Bluetooth kulaklık alma hocam. Bir çoğunda problem çıkıyor biraz yorum okuyun araştırma yapın yine de karar size ait. Ben redmi airdots kullanıyorum hepsiburada'dan aldım kutuda mi yazıyor ve sağ kulaklıktaki ses ikide bir kopup duruyor. Bana kalırsa hiç almayın. Bir anda 5-6 tane model sundular piyasaya. Bu işi yıllardır yapan Apple'ın bile 2 tane cihazı var.

Oyla:

ReSnork

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ReSnork
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışından Xiaomi marka Bluetooth kulaklık alma hocam. Bir çoğunda problem çıkıyor biraz yorum okuyun araştırma yapın yine de karar size ait. Ben redmi airdots kullanıyorum hepsiburada'dan aldım kutuda mi yazıyor ve sağ kulaklıktaki ses ikide bir kopup duruyor. Bana kalırsa hiç almayın. Bir anda 5-6 tane model sundular piyasaya. Bu işi yıllardır yapan Apple'ın bile 2 tane cihazı var.
Emin misin ? Güvenlir bir ürüne benziyor.

Oyla:

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Ses kalitesi çok iyi eyvallah ama malzeme kalitesi olarak kesinlikle kaliteli cihazlar değiller. Garantisiz almak demek kumar oynamak demektir. Ben kullanıcı olarak yorumumu yaptım taktiri size kalmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ReSnork

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ReSnork
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
1
Ses kalitesi çok iyi eyvallah ama malzeme kalitesi olarak kesinlikle kaliteli cihazlar değiller. Garantisiz almak demek kumar oynamak demektir. Ben kullanıcı olarak yorumumu yaptım taktiri size kalmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eyvallah hocam peki bir sorum var. Şarj ederken kendi şarj aleti varmı yoksa telefon şarj aleti ile mi şarj ediyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde böyle kulaklıkların telefon şarj aleti ile kullanılmasının kulaklık için iyi olmadığını okumuştum

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çin versiyonlarının adı airdots, global versiyonların adı earbuds sadece paket farkı var. Ayrıca airdots modelleri doğrudan xiaomi markasıyla değil redmi markasıyla üretiliyor. Mi markasının kendi adıyla satılan airdotslar dokunmatik tuşlara sahip ve siyah rengi yok sadece beyaz rengi var. Redmi airdotslar ise basmalı bir tuşa sahip fakat diğer konuda aralarında fark yok.

Oyla:

ReSnork

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ReSnork
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
1
Çin versiyonlarının adı airdots, global versiyonların adı earbuds sadece paket farkı var. Ayrıca airdots modelleri doğrudan xiaomi markasıyla değil redmi markasıyla üretiliyor. Mi markasının kendi adıyla satılan airdotslar dokunmatik tuşlara sahip. Redmi airdotslar ise basmalı bir tuşa sahip fakat diğer konuda aralarında fark yok.
Çin versiyonu daha ucuz almamın herhangi bir eksi yanı varmı ?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çin versiyonu daha ucuz almamın herhangi bir eksi yanı varmı ?

Yok hayır, sonuçta arayüzü olan bir şey değil, karakteristik özellikleride aynı bir fark yok.
Mi beyaz airdots ise tek fark dokunmatik olması.

Oyla:

ReSnork

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ReSnork
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
1
Yok hayır, sonuçta arayüzü olan bir şey değil, karakteristik özellikleride aynı bir fark yok.
Mi beyaz airdots ise tek fark dokunmatik olması.
Fiyat açısından Uygun ve dokunmatik olmasına gerek yok zaten teşekkür ederim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhabalar ben aliexpressden mi airdots almayı düşünüyordum yalnız global versiyonunun kutusunun üzerinde airdots yerine earbuds yazıyor ve global versiyonunu daha pahalı sizce hangisi alınmalı

Hocam global olanı alın. Aşağıya sebebini yazıyorum. Fakat aliden sipariş etmek pek mantıklı değil artık. Verdiğiniz linkte 21 dolar görünüyor global versiyon. 120-130 lira gibi bir şey oluyor. Artık her şeyden vergi alıyorlar. 25 lira gibi bir vergi ve 5-10 lira gümrüğe sunma ücreti de eklenecek. 160 lira oluyor. Onun yerine yurtiçinde zaten aynı fiyat. Bence yurtiçine bakın.

Xiaomi Redmi Airdots TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık

Çin versiyonlarının adı airdots, global versiyonların adı earbuds sadece paket farkı var. Ayrıca airdots modelleri doğrudan xiaomi markasıyla değil redmi markasıyla üretiliyor. Mi markasının kendi adıyla satılan airdotslar dokunmatik tuşlara sahip ve siyah rengi yok sadece beyaz rengi var. Redmi airdotslar ise basmalı bir tuşa sahip fakat diğer konuda aralarında fark yok.

Hocam kağıt üzerinde söyledikleriniz birebir doğru ama china ve global olanlar aynı gibi görünse de global olanın hem ses kalitesi hem de malzeme kalitesi daha iyi. Bir de china olanda her şey çince hiç bir şey anlaşılmıyor. Global en azından ingilizce.

Mi Airdots ile Redmi airdots arasında kalınca ben mi arkadaşım redmi aldık. Aynı değerler nasıl bu kadar farklı olabilir ben de anlayamadım. Mi ile redmi arasında dağlar kadar fark var. Sadece dokunmaktik zannediyordum ama ses kalitesi, malzeme kalitesi, görünüm müzik dinlerken alınan keyif Redmi ile kıyaslnamaz bile. Arkadaşım benimkini gördükten sonra HB üzerinden almıştı iade talebi açtı. İade edebilirse o da Mi alacak.

Oyla:
Üst Alt