Yardım Airdots pro 2 gürültü engelleme

talhadurden

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Airdots pro 2 satın aldım. Gerekli güncellemeyi kare kodu okutup indirdiğim uygulama ile yaptım. Fakat otobüste arkadaşımla konuşunca beni duymadığını ve otobüsün sesinin çok geldiğini söyledi. Aktif ses gürültüsü engelleyici akfit olmayabilir mi? Çözümü var mıdır? O kadar para verdim çözümü yoksa çok üzer beni bu :(

VIEMORTEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
note 10
Konular
2
Üstad aktif gürültü engelleyici siz müzik dinlerken çevreden gelen seslerin tersine frekans yayar ve nötr etmeye çalışır.Ama bu siz kulağınıza taktiginizda sizin işinize yarayan ve gürültüyü azaltan bir özelliktir.Yani telefon görüşmesinde bir faydası olmayacaktır.

Oyla:

talhadurden

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstad aktif gürültü engelleyici siz müzik dinlerken çevreden gelen seslerin tersine frekans yayar ve nötr etmeye çalışır.Ama bu siz kulağınıza taktiginizda sizin işinize yarayan ve gürültüyü azaltan bir özelliktir.Yani telefon görüşmesinde bir faydası olmayacaktır.
Bilgi için teşekkür ederim ne anlama geldiğini bilmiyordum. Peki kulaklıktan anlıyorsan Airdots pro 2 özelliklerinde telefon görüşmesinde karşı tarafın duyduğu gürültüyü engelleyici bir özellik var mı acaba

Oyla:

VIEMORTEM

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
note 10
Konular
2
Bilgi için teşekkür ederim ne anlama geldiğini bilmiyordum. Peki kulaklıktan anlıyorsan Airdots pro 2 özelliklerinde telefon görüşmesinde karşı tarafın duyduğu gürültüyü engelleyici bir özellik var mı acaba
Üstadım onu bilmiyorum yorumlara bakmak gerek bahseden olmuştur illa görüşme kalitesinden.

Oyla:
Üst Alt