Yardım Airdots kulaklık Ses dengesizliği (Garanti yapmadı ! )

kursad52

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kürşad
Cihazım
discovery1q
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
huawei
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Miutürkiyenin online alışverişinden airdots s yeni sürümden aldım " MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktası " buradan. ilk gün alır almaz sol kulaklıktan sesin az geldiğini fark ettim emin olmak için ağabeyime verip son ses seviyesinde bir kaç müzik açtım ve nasıl kalitesi sorun var mı ses düzeyi alçak yüksek nasıl dedim sorunun ne olduğunu söylemedim sol kulaklıktan ses az geliyor dedi o zaman emin oldum bazı şarkılarda bu fazla bazılarında ise normal idi yani sağdan 100 seviyesinde ise sol 90-92 hemen aradım satıcıyı teknik servisin numarasını verdiler mys idi ismi sanırım onlara gönderdim 17 gündür bakmadılar 2 günde bir aradım en sonda ( ayasofya yüzünden kargo gelmedi çıkmadı falan diyorlar ki aynı gün kargo aldım yoğunluktan bahane) 17 gün sonra ürünüm kargolandı geldiğinde şok oldum resetleyip göndermişler bunu bende yaptım bir sorun tespit edilemedi fonksiyonlar çalışıyor yazmışlar fonksiyonlardan kasıt kulaklıklardan ses gelmesi ben özellikle üstüne basa basa kağıda yazdım bakın soldan ses az geliyor tek tek deneyin son ses açın farklı müziklerle bakın diye şuan sorunumu çözemedim uygulamalar var ama sağ sol denge uygulaması bulamadım rootsuz ne yapmalıyım tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bir 20 gün daha kulaklığımı rehin veremem böyle problemlerde nasıl yol izlemeliyim ?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam aslında soldan ses az gelmiyor o psikolojik bir şey benim QCY T1c kulaklığımda da soldan az geliyor gibi hissediyordum ama bir sıkıntı yok kulakla alakalı.

Oyla:

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
20
Bende de aynı durum söz konusu idi daha sonra psikolojik herhalde diyip umursamadım.Ama kulaklık silikonlarının uçlarını herhangi bir tws olmayan (kablolu,BT fark etmez) kulaklık silikonu ile değiştirirseniz yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir.Tws kulak silikonlari biraz kısa oluyor genellikle.

Oyla:

kursad52

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kürşad
Cihazım
discovery1q
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değiştirdim jbl kablolu vardı c100sı işin garibi hadi kulaklıkta sorun olmasa benim kulağımda olsa kablolu kulaklıkta yaşarım bunu bu durum beni çok kızdırdı ya zararına satacağım ya da tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağım.Aplikasyonla düzelebilir ama öyle bir app bulamadım sol sağ test var ama ayarıyla oynanmıyor bilgisayarda oluyordu ama android için bulamadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında soldan ses az gelmiyor o psikolojik bir şey benim QCY T1c kulaklığımda da soldan az geliyor gibi hissediyordum ama bir sıkıntı yok kulakla alakalı.
Ben de öyle düşündüm ama değil hocam öyle olsa keşke ilk başta kulağımdandır diye düşündüm bir de amatör müzikle uğraşıyorum biraz takıntı oluyor insanda ister istemez bahtım yok benim

Oyla:
Üst Alt