- Adım
- Kürşad
- Cihazım
- discovery1q
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- bilmiyorum
- Telefon Modeli
- huawei
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Miutürkiyenin online alışverişinden airdots s yeni sürümden aldım " MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktası " buradan. ilk gün alır almaz sol kulaklıktan sesin az geldiğini fark ettim emin olmak için ağabeyime verip son ses seviyesinde bir kaç müzik açtım ve nasıl kalitesi sorun var mı ses düzeyi alçak yüksek nasıl dedim sorunun ne olduğunu söylemedim sol kulaklıktan ses az geliyor dedi o zaman emin oldum bazı şarkılarda bu fazla bazılarında ise normal idi yani sağdan 100 seviyesinde ise sol 90-92 hemen aradım satıcıyı teknik servisin numarasını verdiler mys idi ismi sanırım onlara gönderdim 17 gündür bakmadılar 2 günde bir aradım en sonda ( ayasofya yüzünden kargo gelmedi çıkmadı falan diyorlar ki aynı gün kargo aldım yoğunluktan bahane) 17 gün sonra ürünüm kargolandı geldiğinde şok oldum resetleyip göndermişler bunu bende yaptım bir sorun tespit edilemedi fonksiyonlar çalışıyor yazmışlar fonksiyonlardan kasıt kulaklıklardan ses gelmesi ben özellikle üstüne basa basa kağıda yazdım bakın soldan ses az geliyor tek tek deneyin son ses açın farklı müziklerle bakın diye şuan sorunumu çözemedim uygulamalar var ama sağ sol denge uygulaması bulamadım rootsuz ne yapmalıyım tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bir 20 gün daha kulaklığımı rehin veremem böyle problemlerde nasıl yol izlemeliyim ?