Yardım Airdots bağlantı hatası

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Sol kulaklık çalışıyor telefona bağlanıyor ama ikisi birbirine bağlanmıyor ayriyetten sağ kulaklık telefona da bağlanmıyor ikisindende kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor anlamadım sıfırladım ettim ama olmadı lütfen yardın edin!

Ekli dosyalar

• 15864306185767883984924225043449.jpg
    15864306185767883984924225043449.jpg
    781,9 KB · Görüntüleme: 3

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
O zaman o garanti belgesinde yazan numarayı arayın. Şuan zaten kargolar kapalı ve sokağa çıkma yasağı var. Yarın kargoya verebilirsiniz. Bütün ayrıntıları garanti kağıdında bulunan numarayı aradığınızda söylerler
Çok teşekkür ederim hepsiburada müşteri hizmetlerini arayıncada bana bunu söylediler çok sağolun yardımınız için

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sol kulaklık çalışıyor telefona bağlanıyor ama ikisi birbirine bağlanmıyor ayriyetten sağ kulaklık telefona da bağlanmıyor ikisindende kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor anlamadım sıfırladım ettim ama olmadı lütfen yardın edin!
Airdots vb. kulaklıklar çift olarak telefon ile eşleşirken, Sağ kulaklık telefonla eşleşir, sol kulaklıkta sağ kulaklık üzerinden bağlantıyı sağlar. Sizin sol kulaklık tekli olarak sorunsuz bağlandığına göre sağ kulaklıkta bir sorun olabilir.
Kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeyi şarja bıraktığınızda bile bir süre sonra sabitlenmeden devam ediyor mu? Kırmızıda sabitlenip dolunca da ışıklar kapanıyor mu acaba?
Hepsiburadan'da hangi satıcıdan aldıysanız o satıcı ile irtibata geçin. Airdots çok fazla ithalatçı tarafından getiriliyor. O yüzden hangi servis garantisinde olduğunun cevabını satıcı verebilir.
Ayrıca Kulaklık ve mi band gibi cihazları şarj eder iken, şarj aletiyle değil, PC nin USB portu uzerinden şarj etmeye özen göstermek gerekiyor.

Oyla:

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Airdots vb. kulaklıklar çift olarak telefon ile eşleşirken, Sağ kulaklık telefonla eşleşir, sol kulaklıkta sağ kulaklık üzerinden bağlantıyı sağlar. Sizin sol kulaklık tekli olarak sorunsuz bağlandığına göre sağ kulaklıkta bir sorun olabilir.
Kırmızı ışık hızlı yanıp sönmeyi şarja bıraktığınızda bile bir süre sonra sabitlenmeden devam ediyor mu? Kırmızıda sabitlenip dolunca da ışıklar kapanıyor mu acaba?
Hepsiburadan'da hangi satıcıdan aldıysanız o satıcı ile irtibata geçin. Airdots çok fazla ithalatçı tarafından getiriliyor. O yüzden hangi servis garantisinde olduğunun cevabını satıcı verebilir.
Ayrıca Kulaklık ve mi band gibi cihazları şarj eder iken, şarj aletiyle değil, PC nin USB portu uzerinden şarj etmeye özen göstermek gerekiyor.
Ben hep xiaominin şarj aletiyle şarj ederdim :) evet sağ kulaklıkta sorun var şarz alma ışıklarda fln hiçbir sıkıntı yok dolunca beyaz oliyo sonra kapanıyor ışıl fln onda sıkıntı yok sadece eşleşmiyor bide şeyi farkettim sağı açınca Bluetooth kısmında çok kullanılmayanda rakamlı bir alet Bluetooth aleti çıkıyor ama açınca bağlanmaya çalıştım olmadı farklı bir hata olabilir açıyor belkide Bluetoothunu ama ismini xiaomi airdots r yapmadığı için bağlanmıyordur belkide

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ben hep xiaominin şarj aletiyle şarj ederdim :) evet sağ kulaklıkta sorun var şarz alma ışıklarda fln hiçbir sıkıntı yok dolunca beyaz oliyo sonra kapanıyor ışıl fln onda sıkıntı yok sadece eşleşmiyor bide şeyi farkettim sağı açınca Bluetooth kısmında çok kullanılmayanda rakamlı bir alet Bluetooth aleti çıkıyor ama açınca bağlanmaya çalıştım olmadı farklı bir hata olabilir açıyor belkide Bluetoothunu ama ismini xiaomi airdots r yapmadığı için bağlanmıyordur belkide
Hocam Siz daha önce de sıfırlamayı yapmışsınız konuya vakıfsınız. Anlattıklarınızdan donanım sorunu olmadığını düşünüyorum.Çok kullanılmayanda rakamlı çıkan cihaz tarama sırasında bluetooth un gördüğü ama bağlantı yapmadığınız bellekte kalan bir cihazdır. Ona bağlanamazsınız. Bir kere daha deneyelim isterseniz. :) Uzun süre iki kulaklığa da basılı tutarak kapatmaya zorlayın ışıklar kapanınca kutuya koyun. Telefonda bluetooth dan unut yapın. yeniden taramayı başlatarak, kulaklıkları kutudan çıkararak bekleyin. Airdots _r olarak çıkan bağlantıya tıklayarak eşleye onay verin.

Oyla:

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Hocam Siz daha önce de sıfırlamayı yapmışsınız konuya vakıfsınız. Anlattıklarınızdan donanım sorunu olmadığını düşünüyorum.Çok kullanılmayanda rakamlı çıkan cihaz tarama sırasında bluetooth un gördüğü ama bağlantı yapmadığınız bellekte kalan bir cihazdır. Ona bağlanamazsınız. Bir kere daha deneyelim isterseniz. :) Uzun süre iki kulaklığa da basılı tutarak kapatmaya zorlayın ışıklar kapanınca kutuya koyun. Telefonda bluetooth dan unut yapın. yeniden taramayı başlatarak, kulaklıkları kutudan çıkararak bekleyin. Airdots _r olarak çıkan bağlantıya tıklayarak eşleye onay verin.
Yarın birdaha deniyeceğim sıfırlıcam kutuya koyucam bütün cihazlardan silicem sonra çıkarkcam bağlanacak hadi bakalım çok denedim ama yarında olmazsa artık servise yarım buraya yazarım ne oldu diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:))

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Yarın birdaha deniyeceğim sıfırlıcam kutuya koyucam bütün cihazlardan silicem sonra çıkarkcam bağlanacak hadi bakalım çok denedim ama yarında olmazsa artık servise yarım buraya yazarım ne oldu diye

:))
Hemen pes etmek yok :) Olmazsa bir tane daha deneyeceğimiz yol var. Olmazsa öyle servise artık.

Oyla:

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Kardeşim olmadı :) bi kaç kere daha denedim ama malesef olmuyor birbirine bağlanmıyor bluethootdada L gözüküyor

Diğer yol nedir peki??

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Kardeşim olmadı :) bi kaç kere daha denedim ama malesef olmuyor birbirine bağlanmıyor bluethootdada L gözüküyor
Son deneme Hocam :)
Önce telefondan bağlantıları unut yapıyoruz.Kulaklıkların İkisinin birden üzerine basılı tutuyoruz. 10 sn. kadar bekliyoruz sonra 2 si de kırmızı yanıp, sönüyor, 5-6 sn sonrada önce sol beyaz yanıp sönüyor arkasından sağ beyaz yanıp sönmeye başladığında kulaklıkları basılı tutmayı bırakıyoruz. Telefondan yeniden bul yaparak eşleştirmeyi deniyoruz. Yine olmaz ise, sonrası sanırım servisin yolu :)

Oyla:

Fknorl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Olmuyor :) :) :)

Sıfırlama işlemini önceden de yapıyordum çünki kardeşime veriyordum birini bazen sıkıntılar olabiliyordu ama bu sefer pembe yanıyor ve birbirini göremiyorlar anlamadım ne kadar sıfırlamda olmuyor

Çok teşekkür ederim kardeşim

Oyla:
Üst Alt