Soru Airdots alınır mı ?

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Arkadaşlar Xiaomi resmi note7 telefonuma redmi airdots modelini almayı düşünüyorum ;

Apple earpods kablolu kulaklık ile
Xiaomi redmi airdots
arasında kaldım kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
birde çoğu kişi ortalama 5-10 dolarlık kulaklık kullandığı için airdots'a felan mükemmle diyorlar.eğer kaliteli kulaklığınız varsa aldanmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apple'ın kablolu kulaklığı kalitesiz kalır kz nin yanında hele as10 gibi üst modellere yaklaşamaz bile yada sony,sennheiser varken alınmaz aynı fiyatlara.
Hocam tavsiyeniz nedir 150 TL bandinda

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam tavsiyeniz nedir 150 TL bandinda
kabloluda ses kalitesi daha iyi olur kz es4 145 tl ye teknostore da mevcut.alabilirsiniz.ya da airdots alabilirsiniz bluetooth.ama bugün
TaoTronics TT-BH07 hepsiburadada indirime girecek.
kalitesi nasıl bilmiyorum.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Kullanan bir arkadaşım ses kalitesinden memnun olduğunu fakat mikrofon konusunda inanılmaz kötü olduğunu belirtmişti. Fiyat farkını veririm derseniz ses konusunda airdots pro gayet iyi. Mikrofonunu inceleme şansım olmadı maalesef henüz.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Apple'in kulakligi 100 ise , Xaoiminin ki 10dur. İkisi karşılaştırma bile yapilamayacak derece farkli hocam once bunu diyelim.
Ben Redmi Airdots kullanıyorum. Mikrofon berbat , kulaklik performansi orta. Oyun oynayacagim falan demissiniz ama 7.1 falan beklemeyin airdotstan :) ama iş görür. Hele ki 150 tl bandinda en iyi Bluetooth kulaklik olur kendisi.
Alabileceğiniz en guvenilir sitede tabiki tabiki bizim sitenin marketi. İyi forumlar

Oyla:

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Apple'in kulakligi 100 ise , Xaoiminin ki 10dur. İkisi karşılaştırma bile yapilamayacak derece farkli hocam once bunu diyelim.
Ben Redmi Airdots kullanıyorum. Mikrofon berbat , kulaklik performansi orta. Oyun oynayacagim falan demissiniz ama 7.1 falan beklemeyin airdotstan :) ama iş görür. Hele ki 150 tl bandinda en iyi Bluetooth kulaklik olur kendisi.
Alabileceğiniz en guvenilir sitede tabiki tabiki bizim sitenin marketi. İyi forumlar
Hocam aslında kablosuz veya kablolu pek fark yapmaz. Sadece sesi iyi versin yeterli benim için mikrofon ortada derece evde pubg oynuyorum mikrofon onzaman lazım sadece bakalım artık alternatif bulamazsam forumdan airdots alicam

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Fiyatına göre kulaklık iyi, ama dendiği gibi mikrafondan pek birşey beklemeyin, hele ki şu ses kasma diye tabir edilen olayı da unutun buda oyun oynuyor iseniz haliyle sıkıntı yaratacaktır sizin için. Farklı alternatifleri bu konuda değerlendirin ama Airdots da karar kılarsanız eğer tabiki forumumuzun sitesinden almanız çok daha iyi olacaktır.

Oyla:
Üst Alt