- Adım
- Fatih Mehme
- Cihazım
- Xiaomi mi 5s
- Konular
- 4
Birçok kişi bağlıyor bunu uygulamaya, bende neden olmuyor anlamadımMerhaba; öncelikle başlığınızı düzelttim., Xiao AI uygulama ile eşleştiremezsiniz maalesef ki uygulama sorunsalı herkeste var. Bluetooth ile kulaklığınızı eşleştirip kullanın..
kim bağlıyor hocam? kim bağlayabilmiş. bendede air 2 se bağlanmıyor pop up ekran falan çıkıyor amaBirçok kişi bağlıyor bunu uygulamaya, bende neden olmuyor anlamadım
kim bağlıyor hocam? kim bağlayabilmiş. bendede air 2 se bağlanmıyor pop up ekran falan çıkıyor ama
Hocam bende neden olmuyor? Satıcı video istedi attım,sizde bir izleyip yol gösterirseniz memnun olurumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulamanın yeni versiyonları nedense kulaklığı görmüyor, bende Xiao Ai 5.8.5 sürümü var, pop-up ekranı çıkmıyor ama kolayca eşleşip şarj bilgilerini gösteriyor.
Bu sürümü deneyin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben ekstra bir şey yapmıyorum, kulaklık telefona bluetooth ile bağlıyken programı açıyorum orada cihaz ekleme ekranında direkt çıkıyor, eğer global ürün olsaydı bu tarz sorunları çin uygulamasında yaşayabiliyorsun, ama senin kutu çin versiyonu SE olan, eğer istersen alttaki fotodan kontrol et seninki aynı mı? sağda solda bir kaç farklı versiyonunu gördüm belki şuan desteklemiyor da olabilir.Hocam bende neden olmuyor? Satıcı video istedi attım,sizde bir izleyip yol gösterirseniz memnun olurum
Video Linki :Medyaları görmek için kayıt olmalısınız