- Adım
- Ertugrul
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 6
Merhaba arkadaşlar
Airdots pro 2 kullanıcısıyım ve bazı arkadaşlarda da olduğu gibi bende de kulaklığın şarjını görememek ve oyunlarda gecikme sorunu aşırı bir şekilde vardı resimde göreceksiniz animasyon sorunu çözüldü ve LHDC desteği de geldi "LHDC teknolojisi, düşük gecikmeli ve yüksek tanımlı ses kodu anlamına gelmektedir"
sorunu çözemiyordum yabancı kaynaklara baktım olabilecek tüm siteleri araştırdım ama sorunu çözememiştim MIUI 12 sürümlü eu beta romu yüklediğimde düzeldi kulaklıktan soğumuştum şuan çok mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim
Ssleri aşağıda görebilirsiniz iyi forumlar
Yüklenmesi gereken EU Beta Rom
forum.miuiturkiye.net
Airdots pro 2 kullanıcısıyım ve bazı arkadaşlarda da olduğu gibi bende de kulaklığın şarjını görememek ve oyunlarda gecikme sorunu aşırı bir şekilde vardı resimde göreceksiniz animasyon sorunu çözüldü ve LHDC desteği de geldi "LHDC teknolojisi, düşük gecikmeli ve yüksek tanımlı ses kodu anlamına gelmektedir"
sorunu çözemiyordum yabancı kaynaklara baktım olabilecek tüm siteleri araştırdım ama sorunu çözememiştim MIUI 12 sürümlü eu beta romu yüklediğimde düzeldi kulaklıktan soğumuştum şuan çok mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim
Ssleri aşağıda görebilirsiniz iyi forumlar
Yüklenmesi gereken EU Beta Rom
MIUI 12 - Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom
Xioami.Eu rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, custom rom tadında, çin developer temel bazlı, haftalık özelleştirilen bir rom'dur. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery(Android 11 uyumlu) yüklü olmalıdır... ÖNEMLİ NOT "Root ile beraber kullananlar güncellemeden sonra...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.