- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 141
Magisk 20.0+ gerektirdiğini de belirtelim
Yine rn8 gömülmüş , deneyeceğim crd pie sürümünde teşekkür ederimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Modül sistem dosyalarına müdahale ederek hem sesi artırıyor hemde kalite katıyor. Dolby ile uyumlu çalışabilir.
Yapımcısı Audio modification library yapımcısı ile aynı.
Tek başına bunu kurmak için modülü yükleyin ve yeniden başlatın.
Dolby ile beraber kurmak istiyorsanız ;
-Dolby digital kurun (yeniden başlatmayın)
-Audio modification library 2.5 kurun (yeniden başlatmayın)
-Ainur Narsil modülünü kurun ve yeniden başlatın.
Özellikle rn8 gibi kulaklık sesi düşük ve kalitesiz cihazlarda çok işe yarayacaktır
Mi 6 - MIUI 12 20.5.28 Beta denedim Bluetooth kulaklığımdan az ses geliyordu faydasını cidden gördüm teşekkürler.
Kimse öyle eski meski deyip gecistirmesin kusura da bakmasın.
Rn8 Xiaomi eu beta 20.3.26 ile beraber Xiaomi airdots kullanıyorum ve hoparlör sesinden sıkıntım olmasa bile kulaklık sesinin düşüklüğünü sevmiyordum.
Dolby atmos ile beraber bu modülü kurdum, kendi kulaklığımı tanıyamadım.
Büyük sevap işleyen Sekko hocam, 1 milyon defa beğeni butonu olsa ve tek tek basmam gerekse, parmağım kopana kadar basarim. Büyük bir sorundan kurtuldum, ellerinize sağlık.
Bende kulaklık sesi için yuklemistim öyle keşfettim faydasını gördüm. Sizlerle de paylaşmak istedim. İyi günlerde kullanınYine rn8 gömülmüş , deneyeceğim crd pie sürümünde teşekkür ederim
Ekleme hakikaten sesi yükseltiyor rn8 kullanıyorum teşekkür ederim
Merhaba hocam ben bu ses modüllerini tesadüfen gördüm tam olarak ne işe yarıyor ve kurulumu nasıl oluyor twrp yoluyla falan mı oluyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Modül sistem dosyalarına müdahale ederek hem sesi artırıyor hemde kalite katıyor. Dolby ile uyumlu çalışabilir.
Yapımcısı Audio modification library yapımcısı ile aynı.
Tek başına bunu kurmak için modülü yükleyin ve yeniden başlatın.
Dolby ile beraber kurmak istiyorsanız ;
-Dolby digital kurun (yeniden başlatmayın)
-Audio modification library 2.5 kurun (yeniden başlatmayın)
-Ainur Narsil modülünü kurun ve yeniden başlatın.
Özellikle rn8 gibi kulaklık sesi düşük ve kalitesiz cihazlarda çok işe yarayacaktır
Hocam konu magisk modullerinde olduğu için, ses modülü de magiskten kuruluyor. Tam olarak sistem seslerine müdahale ediyor, sesi artırıyor ve bunu yaparken sesi bozmuyorMerhaba hocam ben bu ses modüllerini tesadüfen gördüm tam olarak ne işe yarıyor ve kurulumu nasıl oluyor twrp yoluyla falan mı oluyor