Çözüldü Ahizem çalışmıyor

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.5.0
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Ahizem çalışmıyor. Düşme vs olmadı. Telefonla çok sık görüşmediğim için az önce fark ettim. Neler yapılabilir fikri olan var mı? Garanti son çare 2 hafta beklemek istemiyorum :) Karşıdakini duyabilmek için hoparlörü açıp konuşuyorum. Yakınlık sensörü çalışıyor. Whatsapptan sesli mesajı kulağıma götürüp dinlemek isteyince de ses yok.

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Geçmiş olsun, benim eski Xiaomi fazla terlememden ötürü ahizeye su kaçıp bozulmuştu, her halükarda donanım gitmiş gibi duruyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Evet oradan da ses alamadım. Duyduğum sesin çince mi ingilizce mi oldugunu soruyor ama ses yok ki :)
Garantiniz var ise garantiye gönderin hocam, yazılımsal olarak çözülecek bir sorun değil sanırım. Bu işlerden anlıyorsanız yada az da olsa eliniz yatkınsa parçayı kendiniz alıp değişim yapabilirsiniz.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Redmi note 9 pro telefonumda aynı sorunu yaşadım. Servise gönderdim ahize değişimi yapıldı.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiniz var ise garantiye gönderin hocam, yazılımsal olarak çözülecek bir sorun değil sanırım. Bu işlerden anlıyorsanız yada az da olsa eliniz yatkınsa parçayı kendiniz alıp değişim yapabilirsiniz.
Ekran degistirmisligim var ama garanti varken elimi sürmem şimdi bozarım iyice iş alırım:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma takılan bir soru var terleme vb durumdan bozulduysa sıvı teması diye kullanıcı hatası derler mi? Oyun oynarken ısındığı için çoğu zaman terliyor elim.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Ekran degistirmisligim var ama garanti varken elimi sürmem şimdi bozarım iyice iş alırım:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma takılan bir soru var terleme vb durumdan bozulduysa sıvı teması diye kullanıcı hatası derler mi? Oyun oynarken ısındığı için çoğu zaman terliyor elim.
garanti firmasının insiyatifine kalmış bir durum ama ahize bölgesinde toksitlenme gözükmüyor ise garanti dışı kalmaz.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Telefonu garantiye verecekken covid oldum veremedim ara ara kontrol ettim çalışmıyordu, dün arama geldi baktım çalışıyor tam 2 hafta sonra çalışmaya başladı :) Acaba ne oldu gitti ne oldu geldi Idea~~

Oyla:
Üst Alt