merhabalar telefonumun ahizesinden konuşma sırasında ses çok derinden geliyor yardım edebilirmisiniz ne yapmam gereklidir
sesin seviyesi sonda modül kullanmıyorum v10.2.2.0. pebcnxm sürümü sanırımSes tuşlarından sesin seviyesini kontrol edebilirmisiniz. Ses ile ilgili modül kullanıyor musunuz? Hangi rom ve sürümü kullanıyorsunuz?
şebeke kaynaklı değil ona baktım hattın müşteri hizmetlerine dahil ulaştım da sanırım yazılımsan bi sıkıntı varöncelikle ses ayarlarınızı kontrol edin eğer yine aynı sorun devam ediyorsa sorun şebeke kaynaklı da olabilir
sesin seviyesi sonda modül kullanmıyorum v10.2.2.0. pebcnxm sürümü sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şebeke kaynaklı değil ona baktım hattın müşteri hizmetlerine dahil ulaştım da sanırım yazılımsan bi sıkıntı var
ROOT DÜN ATILDI ÇOK AZ Bİ İYİLEŞME OLDU. boost modlarla NASIL DÜZELTEBİLİRİZ PEK BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİMsorun yazılımsal ise öncelikle sorunu servise danışarak çözebilir veya cihazı root edip ses artırıcı ve boost modlarla düzeltme yoluna gidebilirsiniz
temizledik ama pek yararı olmamıştıKolonya ve pamuk yardımıyla ahize yi temizleyiniz.
ROOT DÜN ATILDI ÇOK AZ Bİ İYİLEŞME OLDU. boost modlarla NASIL DÜZELTEBİLİRİZ PEK BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temizledik ama pek yararı olmamıştı
1 haftadır araştırıorum ama cözüm bulmuş değilim sadece biraz iyileşme olu yardımlarınız için teşekkür ederimİnternet de küçük bir araştırma ile cihazınızla ilgili ve cihazınızla uyumlu Sound boost modlara ulaşabilirsiniz.
1 haftadır araştırıorum ama cözüm bulmuş değilim sadece biraz iyileşme olu yardımlarınız için teşekkür ederim
merhabalar telefonumun ahizesinden konuşma sırasında ses çok derinden geliyor yardım edebilirmisiniz ne yapmam gereklidir