- Adım
- MUSTAFARÜŞTÜ
- Cihazım
- Mİ A1
- Konular
- 13
o vakit servise göndereceksiniz inşallah çözülür tez zamandamalesef onuda kurdum gene olmadı
o vakit servise göndereceksiniz inşallah çözülür tez zamandamalesef onuda kurdum gene olmadı
inşallaho vakit servise göndereceksiniz inşallah çözülür tez zamanda
Ortada kesin bilgi yok maalesef. Aralık 2018'de diyenler var, yıl sonunda diyenler var ama resmi açıklamalar değil bunlar. Ama yıl sonuna kadar gelecektir büyük bir ihtimalle.Android P güncelleme alacakar listesinde Mi A1 modeli de var. Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
Ortada kesin bilgi yok maalesef. Aralık 2018'de diyenler var, yıl sonunda diyenler var ama resmi açıklamalar değil bunlar. Ama yıl sonuna kadar gelecektir büyük bir ihtimalle.
Google kamera da eklenirmi acaba güncellemede duyum aldınızmı hiçOrtada kesin bilgi yok maalesef. Aralık 2018'de diyenler var, yıl sonunda diyenler var ama resmi açıklamalar değil bunlar. Ama yıl sonuna kadar gelecektir büyük bir ihtimalle.
Google kamera da eklenirmi acaba güncellemede duyum aldınızmı hiç
Bi umut yinede p güncellemesine kadar yüklemicem gcam ı inat ettimBen gcam'in satış stratejisi yüzünden eklenmediğini düşünüyorum.
Zira m1 a1 modelinin mui arayüzlü başka bir modeli mevcut.
Sanırım satış rakamları ve stok yüzünden eklenmedi.
Aynı şekilde de android p gelirse yine eklenmiyecek. Bu benim görüşüm. Tabiiki satış rakamları gösterecek gibime geliyor.
Bi umut yinede p güncellemesine kadar yüklemicem gcam ı inat ettim
O kadar fark ediyo yani , şuanki karanlık ortamda olan çamur görüntü gidiyomuBende aynı düşüncedeydim. Sonra yükledim. Şimdi ki düşüncem ilk gün yükleseymişim....