Soru ağtürü sekmesi

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
selamlar redmi not 10 pro telefonda tercih edilen ağtürü yok yardımcı olur musunuz

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Tabii ki! Redmi Note 10 Pro telefonunda genellikle tercih edilen ağ türleri şunlardır:

1. LTE/WCDMA/GSM (Otomatik): Bu seçenek genellikle en iyi bağlantı hızını ve kapsamını sağlar. Cihaz, veri aktarımı için LTE bağlantısını kullanabilirken, telefon görüşmeleri için WCDMA ya da GSM bağlantılarına geçiş yapabilir.

2. LTE/CDMA: Bu seçenek genellikle CDMA ağlarına öncelik verir. Bu seçenek genellikle Amerika Birleşik Devletleri gibi bazı bölgelerde tercih edilir.

3. 3G (WCDMA/GSM): Bu seçenek yalnızca 3G bağlantılarına izin verir. Eğer 4G veya 5G altyapınız yoksa tercih edilebilir.

Yukarıda belirtilen ağ türleri genellikle Redmi Note 10 Pro telefonlarında tercih edilir. Eğer farklı bir ağ türü tercih etmek istiyorsanız, lütfen "Ağ ve İnternet" ayarları bölümünden "Mobil Ağlar" kısmına giderek farklı ağ türlerini seçebilirsiniz. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! Eğer başka bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

finokyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdi
Cihazım
redmi 9
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2g ve 3g bölümü olan yer yok sadece 4.5 g var 2 ve 3 geçilmiyor

Yuzarsf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Huawei
Konular
11
hocam *#*#4636#*#* yapıp takılı sim numarasını seçiyorsunuz daha sonra tercih edilen ağ türü diye yazması gerek altta ordan seçebilirsiniz

Üst Alt