- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Zortphone
- Konular
- 15
80 batarya için daha iyi hem otomatik yapıyor böylesi daha iyi boşverAralik olarak %20-90 kullaniyordum. Saglik olsun.
80 batarya için daha iyi hem otomatik yapıyor böylesi daha iyi boşverAralik olarak %20-90 kullaniyordum. Saglik olsun.
Çin versiyon. Alırken bilmiyordumKilidinizi neden açmıyorsunuz?
Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe yararÇin versiyon. Alırken bilmiyordum
Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe
IMEI kaydı da yapıyor mu hocam?Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe yarar
Sanırım oydu evet13 pro 5g mi? Garnet olan?
Yapılıyor ama tam beceremedim onu yapamadım o yüzden ama menüde yapma kısmı vardıIMEI kaydı da yapıyor mu hocam?
Sanırım oydu evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapılıyor ama tam beceremedim onu yapamadım o yüzden ama menüde yapma kısmı vardı
Tecrübem bu şekilde oldu hocam o cihazda çin cihazıydı cihaza rom atarken yanlışlıkla kilitle seçeneğini açık bırakmıştım günlerce deneme yanılma yaparak bu sonuca ulaştım, mi flash, bootloder kilitli diye çin romu bile attırmıyordu sürekli yetkili hesap istiyordu, bende dediğim tool içinden eng attım, açılırken bi baktım kilit açık gözüküyor ama geçici, yeni rom atınca tekrar kitleniyordu bende eng rom atıp tooldan bootloder unlock tuşuna bastım kilit açıldı kalıcı olarak. Her cihazda aynı mı değil mi bilmiyorum ama arada 1 sene var model olarak o yüzden şansınızı deneyin dedim 2 dolar para değil sonuçta.Çin versiyon garnet cihazın kilidi bu kadar kolay açılmıyor diye biliyorum Emin misiniz?
Sizin cihazın en başta acıkmış sanırım. (Yetkili hesap ile açılmış olabilir) sonra siz yanlışlıkla kapatmışsınız. Bu durumda açmak ilk açmaya göre kolay diye biliyorum zaten, yanılmıyorsamTecrübem bu şekilde oldu hocam o cihazda çin cihazıydı cihaza rom atarken yanlışlıkla kilitle seçeneğini açık bırakmıştım günlerce deneme yanılma yaparak bu sonuca ulaştım, mi flash, bootloder kilitli diye çin romu bile attırmıyordu sürekli yetkili hesap istiyordu, bende dediğim tool içinden eng attım, açılırken bi baktım kilit açık gözüküyor ama geçici, yeni rom atınca tekrar kitleniyordu bende eng rom atıp tooldan bootloder unlock tuşuna bastım kilit açıldı kalıcı olarak. Her cihazda aynı mı değil mi bilmiyorum ama arada 1 sene var model olarak o yüzden şansınızı deneyin dedim 2 dolar para değil sonuçta.
Kilitlendikten sonra değişen hiçbir şey yok hocam yetkili hesabın tek özelliği o anlık yetki alarak işlem yapmak sizin dediğiniz gibi ömür boyu vip ayrıcalık sağlamıyor size bu tür toollarda çok fazla özellik var örnek root olmadan diag moda alınabiliyor cihaz sonra imei onarımı yapıyorsunuz frp bypass vs çok fazla özellik içeriyor 2 dolarlık tool için bu kadar sorgulamaya gerek var mıydı onuda bilmiyorum ben insanlık olsun diye önerdim siz eniyisi ücretli destek alınSizin cihazın en başta acıkmış sanırım. (Yetkili hesap ile açılmış olabilir) sonra siz yanlışlıkla kapatmışsınız. Bu durumda açmak ilk açmaya göre kolay diye biliyorum zaten, yanılmıyorsam