Mod Advanced Charging Controller (ACC) – Gelişmiş Şarj Kontrol Sistemi

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Çin versiyon. Alırken bilmiyordum
Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe yarar

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
13 pro 5g mi? Garnet olan?
Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe

Lucas.Rintaro20

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Geçenlerde günlük dft pro tool aldım hitlilerden 2 dolara, redmi note 13 pro vardı kilitlenip brick olmuştu ne yaptıysam açamadım en son tool üzerinden eng rom yükledim eng yükleyince geçici olarak bootloader kilidi açıldı ardından istediğim romu kurup bootloader kilidini kalıcı olarak açtım. Eğer işine yararsa aynı yöntemi deneyebilirsin belki sende de işe yarar
IMEI kaydı da yapıyor mu hocam?

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
Çin versiyon garnet cihazın kilidi bu kadar kolay açılmıyor diye biliyorum Emin misiniz?
Sanırım oydu evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılıyor ama tam beceremedim onu yapamadım o yüzden ama menüde yapma kısmı vardı

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Çin versiyon garnet cihazın kilidi bu kadar kolay açılmıyor diye biliyorum Emin misiniz?
Tecrübem bu şekilde oldu hocam o cihazda çin cihazıydı cihaza rom atarken yanlışlıkla kilitle seçeneğini açık bırakmıştım günlerce deneme yanılma yaparak bu sonuca ulaştım, mi flash, bootloder kilitli diye çin romu bile attırmıyordu sürekli yetkili hesap istiyordu, bende dediğim tool içinden eng attım, açılırken bi baktım kilit açık gözüküyor ama geçici, yeni rom atınca tekrar kitleniyordu bende eng rom atıp tooldan bootloder unlock tuşuna bastım kilit açıldı kalıcı olarak. Her cihazda aynı mı değil mi bilmiyorum ama arada 1 sene var model olarak o yüzden şansınızı deneyin dedim 2 dolar para değil sonuçta.

Son düzenleme:

dgkgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
Tecrübem bu şekilde oldu hocam o cihazda çin cihazıydı cihaza rom atarken yanlışlıkla kilitle seçeneğini açık bırakmıştım günlerce deneme yanılma yaparak bu sonuca ulaştım, mi flash, bootloder kilitli diye çin romu bile attırmıyordu sürekli yetkili hesap istiyordu, bende dediğim tool içinden eng attım, açılırken bi baktım kilit açık gözüküyor ama geçici, yeni rom atınca tekrar kitleniyordu bende eng rom atıp tooldan bootloder unlock tuşuna bastım kilit açıldı kalıcı olarak. Her cihazda aynı mı değil mi bilmiyorum ama arada 1 sene var model olarak o yüzden şansınızı deneyin dedim 2 dolar para değil sonuçta.
Sizin cihazın en başta acıkmış sanırım. (Yetkili hesap ile açılmış olabilir) sonra siz yanlışlıkla kapatmışsınız. Bu durumda açmak ilk açmaya göre kolay diye biliyorum zaten, yanılmıyorsam

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Sizin cihazın en başta acıkmış sanırım. (Yetkili hesap ile açılmış olabilir) sonra siz yanlışlıkla kapatmışsınız. Bu durumda açmak ilk açmaya göre kolay diye biliyorum zaten, yanılmıyorsam
Kilitlendikten sonra değişen hiçbir şey yok hocam yetkili hesabın tek özelliği o anlık yetki alarak işlem yapmak sizin dediğiniz gibi ömür boyu vip ayrıcalık sağlamıyor size bu tür toollarda çok fazla özellik var örnek root olmadan diag moda alınabiliyor cihaz sonra imei onarımı yapıyorsunuz frp bypass vs çok fazla özellik içeriyor 2 dolarlık tool için bu kadar sorgulamaya gerek var mıydı onuda bilmiyorum ben insanlık olsun diye önerdim siz eniyisi ücretli destek alın

Üst Alt