- Adım
- Çağlar
- Cihazım
- Mi6-Mi11-Mi14
- Konular
- 80
Bi ara forumda indirip kullanmıstım teli sıfırladım bulamıyorum cok tema denedim.. Bildirim çubugundan bakıp bilen varsa adını söylebilirmi yada link atabilirmi
Yok hocam konu sahibi temanın ismini unutmuş. Bildirim çubuğundan temayı hatırlayan olursa diye yardım istemiş. Ekran görüntüsü o yüzden paylaşılmış yani.Bi su sorularınızı apaçık anlaşılır yazsanız. Bildirim çubuğundaki hangi uygulama mor olan mi? Ne? Detay lütfen biraz detay..
Mor olan Viber messengera benziyor.
Yok hocam konu sahibi temanın ismini unutmuş. Bildirim çubuğundan temayı hatırlayan olursa diye yardım istemiş. Ekran görüntüsü o yüzden paylaşılmış yani.
Bu hangi telefon acaba? Tema ise çok hoş benceEvet tema olarak da şimdi gördüm Emirhan hocam. Uyarı için Teşekkürler.
Hocam aldığınız ekran görüntüsü varsa paylaşır mısınız? Veya altına yorum yazmış iseniz yorum yapmış olduğunuz konudan da bakabilirsiniz.
İpucu: forumda beğendiğiniz ve kaybetmek istemediğiniz içerikleri su şekilde kayıt altına alabilir, istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu hangi telefon acaba? Tema ise çok hoş bence
Çok hoşuma gitti gerçektenMerhaba hocam. Tema değil. Redmi note 8 için Resurrection Remix rom.