- Konular
- 0
Selamlar forum ahalisi. Şöyle güzel bir adblocker öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. BL kilidi açık, magisk yüklü, eu beta kullanmaktayım.
Hangi paketi kullanıyorsunuzBen bunu kullanıyorum.
Rehber - Energized Protection (Magisk Modüle) Güvenlik Modülü
Energized Protection Sıkıntı yaşamadan tamamen daha iyi bir açık internet yapalım! Zararlı reklam ve virüsleri önlemeye yardımcı modüldür. Çalışma Şekli Host (Yönlendirme) dosyasını değiştirerek size filtrelenmiş bir internet deneyimi sunarak zararlı yazılım ve tüm içerikden uzak...forum.miuiturkiye.net
1.3.3 olanı kullanıyorum son sürüm sanırım extreme idi unuttumHangi paketi kullanıyorsunuz
Energizedi daha önce kullanmıştım en yüksek paketi seçsem de Chrome'da reklama denk gelmiştim acaba ben mi hata yaptım yada sıkıntılı mı bilmiyorumdns.adguard.com bazen sunucular 10'ar dakika bakıma giriyor. Ayrıca Turkcell uygulamalarının çalışmasını engelliyor (Dijital Operatör ve GNC).
Energized harika. 200.000'den fazla kaynağı engelliyor. Ama Xiaomi'nin temalar uygulamasını da engelliyor. Temayı görebiliyorum ama indiremiyorum.
Adaway'da istediğin hostları kendimiz koyuyoruz. Olumsuzluk yaratan bir host varsa kaldırıp yenisini koyabiliyoruz. Rootlu cihazlarda önerdiğim bir numaralı reklam engelleyici.
Adaway hostu olarak ekledim ben Energized Blu'yu. Adaway varken modülünü kullanmak istemedim. Belki Adaway falan açıksa aynı anda, host dosyaları karışmış olabilirEnergizedi daha önce kullanmıştım en yüksek paketi seçsem de Chrome'da reklama denk gelmiştim acaba ben mi hata yaptım yada sıkıntılı mı bilmiyorum
terminalden hostları silip modülü kaldırmıştım