- Konular
- 0
Selamlar forum ahalisi. Şöyle güzel bir adblocker öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. BL kilidi açık, magisk yüklü, eu beta kullanmaktayım.
Adaway bence her derde devaSelamlar forum ahalisi. Şöyle güzel bir adblocker öneriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. BL kilidi açık, magisk yüklü, eu beta kullanmaktayım.
4g de düzgün çalışmıyor net kesilebiliyor.Bunun için bir programa gerek yoktur.
Özel dns ayarını "dns.adguard.com" yapın yeterlidir.
Öğrendiğim günden beridir kullanıyorum. Öyle bir şeye denk gelmedim. Belki şu imei repair işlerinden olabilir. Bazen şu reklam videosu izleyerek indirilebilen tema paketleri dışında sorun yaşamadım. Hatta bu gün 2.3 GB lik miuimix rom güncellemesini 4,5 g ile indirdim kurdum.4g de düzgün çalışmıyor net kesilebiliyor.
Doğru ayarlar hakkında bir rehber var mı hocam? Bir de konudan bağımsız olarak Redmi Note 8 cihazımda çift sim kart kullanıyorum. Ama tamamen Wi-Fi'ye bağlıyım ve sadece bir hattın mobil verisi açık. Bu durumda çift sim kart pilin hızlı düşmesine neden olabilir mi?Dns değiştirmek tamamen engellemiyor belli bir ölçüye kadar
Ama adaway doğru ayarlar ile %100 e yakın engelliyor
Doğru ayarlar hakkında bir rehber var mı hocam? Bir de konudan bağımsız olarak Redmi Note 8 cihazımda çift sim kart kullanıyorum. Ama tamamen Wi-Fi'ye bağlıyım ve sadece bir hattın mobil verisi açık. Bu durumda çift sim kart pilin hızlı düşmesine neden olabilir mi?