Yardım adblock kaldırma

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
merhaba, telefona adaway kurmuştum gayet güzel çalışıyor ama oyunlardaki reklamları engellediği için ödülleri alamıyorum ve şu uygulamayı dahil etme diye seçenek olmadığı için programı sildim. silmeden önce programdan adblock devre dışı bırak demiştim. şimdi sorun reklamlar hala kalkmış vaziyette sitelerde rreklam yok oyunlarda reklam izle ödül kazan gibi şeyleri tıklayamıyorum yada tıklanabilse bile açmıyor bu host dosyalarını geri nasıl düzeltebilirim. Reklam istiyorum diyeceğimi hiç düşünmezdim ama şuan reklamlara ihtiyacım var. Bu konuda bilgisi olan var mı? sırf bunun için format atmak istemiyorum.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Orijinal host dosyasını modifiye ediniz cihazınıdaki host dosyası ile.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Sizinle aynı cihazı kullanan rootlu bir kullanıcı orijinal host dosyasını size verebilir onunla cihazınıdaki host dosyasını değiştirmeniz gerekiyor ve izinlerini verip yeniden başlatırsanız düzelecektir. Root dizininde etc klasörü içerisinde bulabilirsiniz host dosyasını öyle hatırlıyorum.

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root yetkisi verdiğiniz bi dosya yöneticisi ile system/etc altında yer alan hosts dosyasını silip telefonunuzu kapatıp açın düzelecektir.
root yetkisi verdim hosts sil diyorum silmiyor açıyorum içinde sadece ::1 localhost yazıyor içini silip kaydet diyorum onuda yapmıyor bunu başka bir yolla silebilir miyim?

Oyla:
Üst Alt