Soru adb ile uygulama kaldırma zarar verir mi?

Redmikullanicisi46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
bazi sistem uygulamalari gözüme çarpıyor kaldırmak istiyorum mi17 cihaz getapps, mi tarayıcı gibi bunları adb ile kaldırma dışında bi yöntem yok sanırım her hangi bi zararı olur mu rom kurmakla falan uğraşmak istemiyorum tekrar.

grdlsv32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Ben genelde adb ile google home, sim etkinleştirme, hizmetler, cloud, google one, getapss kaldırmıştım ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Sonuçta program. ama kaldıracağınız proggramın başka programlar tarafından etkileşimli olup olmadığını bir araştırın sonra kaldırın.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
adb kaldırma zarar vermez cunkı adb ile kaldırılan uygulamalar tamamıyle kaldırılmıyor yedeklemesı cıhazda kalıyor ama bazı durumlarda cıhaz bootlop olabılır ama brıck olmaz cunkı sıfırladınızmı normale doner yani yenı nesıl devre dışı bırakma gıbı bırsey adb ıle sılmek

dgkgn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
Bazı sistem uygulamaları sürpriz yapıp cihazı bootloopa sokabiliyor. Çok yaptım ordan biliyorum. Bir debloat delisi olarak kaldırmak yerine shizuku + hail ile dondurmak çok daha güvenli ve iyi yöntem diyebilirim

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bazı sistem uygulamaları sürpriz yapıp cihazı bootloopa sokabiliyor. Çok yaptım ordan biliyorum. Bir debloat delisi olarak kaldırmak yerine shizuku + hail ile dondurmak çok daha güvenli ve iyi yöntem diyebilirim
Ya da Canta

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam zaten hypeors
Bı ara çok uğraştım uygulamaları rootla bile silsem kids gibi bir bölüm var hyperos 3 de 2. Alan muhtemelen ordan yedekleme yapıyor sildigin dosyanın yerine başka versiyon kurmaya çalışınca çakışıyor dosyalar varmı komple silme yöntemi bilmiyorum ama baya sinir etmişti beni Allah'tan imza doğrulama modunu yukledim silme milme ugrasmiyorum artık 😀

dgkgn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
Hocam zaten hypeors
Bı ara çok uğraştım uygulamaları rootla bile silsem kids gibi bir bölüm var hyperos 3 de 2. Alan muhtemelen ordan yedekleme yapıyor sildigin dosyanın yerine başka versiyon kurmaya çalışınca çakışıyor dosyalar varmı komple silme yöntemi bilmiyorum ama baya sinir etmişti beni Allah'tan imza doğrulama modunu yukledim silme milme ugrasmiyorum artık 😀
Hyperos olunca ne oluyor? Benim cihaz da hyperos ama 2, 3.e geçmedim. Donuk uygulamanın bir zararı yok sadece hafızada yer kaplar o da kayda değer bir şey değil.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hyperos olunca ne oluyor? Benim cihaz da hyperos ama 2, 3.e geçmedim. Donuk uygulamanın bir zararı yok sadece hafızada yer kaplar o da kayda değer bir şey değil.
Android seviyesi yükseldikçe güvenlik önlemleri artıyor hocam en anlaşılır halı bu 😀

dgkgn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
Android seviyesi yükseldikçe güvenlik önlemleri artıyor hocam en anlaşılır halı bu 😀
Merak ettim root ile kaldırılan uygulamayı tekrar mı kuruyor hyperos 3? İmei işlemi için hyperos 3 yüklemek lazım dedi telefoncu karar vermedim bekliyorum, önemli koku benim için

Üst Alt