Yardım AdAway Hosts Dosyasını nereden bulabilirim?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9
Telefon Modeli
Xiaomi Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba dostlar AdAway adlı uygulamayı çalıştırmak için root gereksinimine ihtiyaç gerekiyor fakat ben telefonumu rootlamak istemiyorum. Forumda bulununan twrp reklam engelleme konusundaki hosts dosyası eskidiği veya android 9 ile uyumlu olmadığı için bende çalışmadı. Şuanda AdAwayın 4.1.0 versiyonundaki hosts dosyasını TWRP üzerinden yüklemek istiyorum. Sizlerden ricam o dosyayı nereden bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu da çalışmadı acaba ben mi yanlış yapıyorum

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TWRP'den fashlama, Adway tarzı uygulamalar, Magisk modülleri vs. temelde hepsi aynı işlemi yaparlar. Bu host dosyası system/etc altına kopyalanır ve cihaz yeniden başlatılır. Eğer bunun dışında bir işlem yapıyorsanız, yanlış yapıyorsunuzdur.

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
TWRP'den fashlama, Adway tarzı uygulamalar, Magisk modülleri vs. temelde hepsi aynı işlemi yaparlar. Bu host dosyası system/etc altına kopyalanır ve cihaz yeniden başlatılır. Eğer bunun dışında bir işlem yapıyorsanız, yanlış yapıyorsunuzdur.
Hocam valla twrpden yükle diyorum zip dosyasını onun haricinde birşey yapmıyorum aslında etc içerisine dosyayı elle atacaktım ama hosts dosyasını bulamadım

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Hocam valla twrpden yükle diyorum zip dosyasını onun haricinde birşey yapmıyorum aslında etc içerisine dosyayı elle atacaktım ama hosts dosyasını bulamadım

Hocam ben anladığınızı düşündüm. Zip içindedi dosyayı system\etc altına kopyalayacaksınız twrp deki dosya yöneticisinden. Zip i install etmeye çalışmayın.

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam dediğiniz gibi kopyalama işleminide yaptım fakat system/etc konumunda hosts dosyası yok maalesef
Hocam ben anladığınızı düşündüm. Zip içindedi dosyayı system\etc altına kopyalayacaksınız twrp deki dosya yöneticisinden. Zip i install etmeye çalışmayın.
yok hocam sizin verdiğiniz güncel hosts dosyasını arkadaşın verdiği twrp yükleme dosyasının içindeki hosts ile değiştirdim yanlışlık yok yani :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam bağla kısmında system seçili değildi tiki isaretledim ondan sonra hosts dosyası gözüktü fakat gene reklamlar geliyor acaba salt okunur mu yapmam gerekiyor

Oyla:

enes122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 6/64
Konular
8
Hocam bağla kısmında system seçili değildi tiki isaretledim ondan sonra hosts dosyası gözüktü fakat gene reklamlar geliyor acaba salt okunur mu yapmam gerekiyor

Hocam merhaba sizinle aynı sorunu yaşıyorum telefon rootlu fakat hiçbir şekilde ne adaway,energized vs ile nede elle hosts atarak reklam engelleyemiyorum. Siz sorunu cozebildinizmi? Ben mi8 android 9.0 kullanıyorum

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam merhaba sizinle aynı sorunu yaşıyorum telefon rootlu fakat hiçbir şekilde ne adaway,energized vs ile nede elle hosts atarak reklam engelleyemiyorum. Siz sorunu cozebildinizmi? Ben mi8 android 9.0 kullanıyorum
Maalesef akşam 9dan beri telefonla uğraşıyorum defalarca kez denedim sıfırladım veri temizledim tekrar flashladım ama nafile olmuyor çözersen banada haber et hocam

Oyla:

enes122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 6/64
Konular
8
Maalesef akşam 9dan beri telefonla uğraşıyorum defalarca kez denedim sıfırladım veri temizledim tekrar flashladım ama nafile olmuyor çözersen banada haber et hocam

Xda'ya sormak lazım sanırım sorun android 9lu mi8 de

Oyla:
Üst Alt