Yardım Adaway host sorunu

Alaztr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Host dosyasının sisteminize yüklenmesi başarısız oldu hatası alıyorum çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hoş buldum hocam şimdilik adaway kurdum, sırada dolby var uygun sürümü bulmaya çalışıyorum redmi note 7 konu sayfasını talan ediyorum haha-- (sizin önerebileceğiniz rootlu bir cihazda olmazsa olmaz modüller nedir hocam)
Cihazdaşınız Sayın cohci52 ve Sayın pendroz hocalarıma emanet ediyorum sizi...iyi forumlar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Öncelikle kendimden baz alarak konuşacak olur isem Adaway ile zemini hazırla dolby'i üstüne ekle Youtube vanced'i yanlara koy çünkü onlar istinat duvarı olacak sonra Youtube music ile temeli sağlamlaştır. En son ki aşamaya FDE.Aİ kur 8=)
Hocam YouTube vanced kurmayı düşünmüyorum adAway engelledi reklamları şu an nasıl mutluyum anlatamam inlove~~ Redmi note 7 uygun Dolby arıyorum hala bulamadım.. Youtube music de kurmam Spotify premium kullanıyorum hocam FDE. Aİ nedir merak ettim doğrusu :P

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam YouTube vanced kurmayı düşünmüyorum adAway engelledi reklamları şu an nasıl mutluyum anlatamam inlove~~ Redmi note 7 uygun Dolby arıyorum hala bulamadım.. Youtube music de kurmam Spotify premium kullanıyorum hocam FDE. Aİ nedir merak ettim doğrusu :P

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Teşekkürler hocam inceledim ama sonraya bıraktım bu modülü önceliği Dolby vermiş durumdayım hala bulamadım RN7 uygun modül

Son düzenleme:
Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
RezzNar hocam yüklediğimiz bir modülü kaldırmak için Magisk > modüller > sil diyoruz yeniden başlattığımızda silinmiş oluyor di mi ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu?

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
RezzNar hocam yüklediğimiz bir modülü kaldırmak için Magisk > modüller > sil diyoruz yeniden başlattığımızda silinmiş oluyor di mi ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu?

Evet hocam. Modüllere girip ilgili modulün yanındaki çöp kutusuna basıp siliyoruz sonra cihazı yeniden başlatıyoruz ekstra birşey yapmamıza gerek yok.

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Skorpi hocam geçen gün verdiğiniz linkden adAway kurmuştum süper çalışıyordu youtube reklamlarını bile engellemişti bugün yeni romdan sonra adaway kurdum tekrar sadece web tarayıcısı reklamlarını engelliyor YouTube engellemiyor.. yardımınızı rica ederim .

Oyla:
Üst Alt