Yardım Adaptörde gevşeme sorunu

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu stabil
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaz global versiyon olarak gelmediği için içine dönüştürücü koymuşlar.Birkaç gündür sarj ederken çin adaptörü dönüştürücüde gevşeme yapıyor aşağı sarkıyor.Tam girmiyor sokete hemen çıkıveriyor.Cihazda olağandışı ısınmalar var.Normalde az kullanımda maksimum 25 derece olan cihaz elime ne zaman alsam minimum 35 derece .haliyle pil sorunuda yaşıyorum.Forumdaki arkadaşlar sağolsunlar tarif ettikleri üzere temiz kurulum gerçekleştirip rom değiştirdim sıfırdan kurdum cihazı fakat nafile.Cihaz hep sıcak.Aynı sorunu yaşayan varmı dönüştürücüde?

serco05

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SERKAN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Benim dönüştürücü de gevşremişti sürekli çıkıp duruyordu, kaliteli bir japon yapıştırıcı ile dönüştürücüyü adaptöre yapıştırdım baya sağlam oldu.

Oyla:

mekor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
87
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıdaki ürünü kullanıyorum tavsiye ederim hocam :) Ucuz ama sağlam ve işini yapıyor.

Hocam bendede bundan var zaten çin adaptörürünün buna giren kısmı gevşedi.Aşağı falan sarkıyor.Zaten çin fişini biyerde kullanmayız sizce yapıştırmalımıyım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam bendede bundan var zaten çin adaptörürünün buna giren kısmı gevşedi.Aşağı falan sarkıyor.Zaten çin fişini biyerde kullanmayız sizce yapıştırmalımıyım
Hocam attığım linkteki ürün tam oturuyor ve sıkı tutuyor. Ama kuvvetli bir yapıştırcı da işinizi görür.

Oyla:
Üst Alt