Yardım Açılmayan cihazdan fotoğrafları nasıl kurtarabilirim?

Colakoglu61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim cihazı note 5'te hafıza dolu uyarısı alıyor sürekli daha sonra diyerek erteliyordu. En son uyarıda sonra demesine rağmen uyarı peşpeşe gelmiş ve en sonunda cihaz hata raporu oluşturmuş kardeşimde cihazı yeniden başlatmış.
Cihaz açılmadı hep mi ekranında kalıyor. Cihaz yerli ve hiç bir işlem yapılmamış. Fastboot ve recovery ekranlarına ulaşabiliyorum.
Yardımınızı istediğim konu şu; cihazda ki resimleri kaybetmeden bu sıkıntıdan nasıl kurtulabiliriz. Yeni doğmuş çocuğun bütün resimleri telefonunda yedek almamış ve çok önem veriyor.
Bu konu hakkında bilgi birikiminizi bekliyorum.

Colakoglu61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayara bağladım aygıt yöneticisinde android olarak görüyor ancak dosyalar gözükmüyor.

Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Bilgisayara bağladım aygıt yöneticisinde android olarak görüyor ancak dosyalar gözükmüyor.
TWRP'ye girip MOUNT'a tıklayın sağ altta MTP DISABLE yazan kısıma tıklayın ve ENABLE yapın bilgisayar görecektir cihazı, olmazsa ADVANCED'e tıklayın ADB SİDELOAD'a tıklayın geri gelip REBOOT'a tıklayın RECOVERY'e tıklayın

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
TWRP'ye girip MOUNT'a tıklayın sağ altta MTP DISABLE yazan kısıma tıklayın ve ENABLE yapın bilgisayar görecektir cihazı, olmazsa ADVANCED'e tıklayın ADB SİDELOAD'a tıklayın geri gelip REBOOT'a tıklayın RECOVERY'e tıklayın
Hocam BL kapalı demiş. Büyük ihtimal kastettiği stock recovery. Kapalı bl ile twrp de yüklenmez.

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
bl açık olmadan verileri kurtarmaz ama yetkili hesap ile kurtarma büyük ihtimaldir ilk kez görmedim

Oyla:

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Hocam BL kapalı demiş. Büyük ihtimal kastettiği stock recovery. Kapalı bl ile twrp de yüklenmez.
Haklısınız hocam recovery diyince TWRP gibi algıladım şimdi farkettim siz söyleyince, hiçbir işlem yapılmamış yazınca ben tamir olarak algıladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Tool V2 indirip cihazı bilgisayara bağlasa, program tüm driverları otomatik kuruyor ve cihazı tanıyor cihaz açık olmasa da, o arada cihazı tanıtıp seçtikten sonra program üzerinden bir işlem yapmadan bilgisayardan dahili depolamaya ulaşıp alma ihtimali var gibi sizce olmaz mı?

Son düzenleme:
Oyla:

Colakoglu61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi Tool V2 indirip cihazı bilgisayara bağlasa, program tüm driverları otomatik kuruyor ve cihazı tanıyor cihaz açık olmasa da, o arada cihazı tanıtıp seçtikten sonra program üzerinden bir işlem yapmadan bilgisayardan dahili depolamaya ulaşıp alma ihtimali var gibi sizce olmaz mı?

Bu şekilde çözebilme ihtimali varsa akşam deneyip sonucuda yazarım.

Oyla:
Üst Alt