Yardım açılış ekranında kalma

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
TWRP den dahili depolama hariç hepsini seçip wipe yapıyorum ardından 8.0.5 stabil romu kuruyorum ardından dalvik cache yapıyorum root dosyasını flashlarken açılış ekranına atıyor kendini bendeki root dosyasında sıkıntı vardır diye forumdaki miui 8 root dosyasını flashladım tekrar aynısı oldu sebebi ne olabilir ya da sıkıntı yaşamadığınız root dosyası var mı yada başka root yöntemi söyler misiniz ?

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Mi5 bölümündeki konuyu ve videoyu iyice izleyin. Oradaki anlatımla hep %100 sonuç almışımdır.

Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
Baştan TWRP yükle mi diyorsunuz ondan sonra bir daha root yapıp romu yükleyeyim

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Baştan TWRP yükle mi diyorsunuz ondan sonra bir daha root yapıp romu yükleyeyim

Sadece bir öneri. İsterseniz Sıfırdan Offical Stock romu yükleyip, sonra uyumlu Twrp yükleyin. Xiaomi.eu romu Twrp ile yükleyin ve Supersuyu Twrp üzerinden yükleyin.

Oyla:

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Sadece bir öneri. İsterseniz Sıfırdan Offical Stock romu yükleyip, sonra uyumlu Twrp yükleyin. Xiaomi.eu romu Twrp ile yükleyin ve Supersuyu Twrp üzerinden yükleyin.

Hocam bir şekilde yükledim 8.0.5 i ama root gitti büyük ihtimale recovery de şimdi böyle kullansam ota dan güncelleme alır mıyım yoksa dediğiniz gibi forumdaki adımları uygulayıp bir daha recovery ve root yüklerim baya soru sordum hakkınızı helal edin inşallah bu son :) (en azından bu konu hakkında :) )

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam bir şekilde yükledim 8.0.5 i ama root gitti büyük ihtimale recovery de şimdi böyle kullansam ota dan güncelleme alır mıyım yoksa dediğiniz gibi forumdaki adımları uygulayıp bir daha recovery ve root yüklerim baya soru sordum hakkınızı helal edin inşallah bu son :) (en azından bu konu hakkında :) )
Stock Rom kullandığınız ve recovery değiştirmediğiniz surece sorun yaşamazsınız. Offical Stock romlarda Güncelleyici ile Gelen Otaları alıp, Güncelleyici ile yükleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt