- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
Açılış animasyonunu yüklemek için Magisk modülü hazırlamak isterseniz, yapmış olduğum kalıp ile yükleme yapabilirsiniz. Normalde bu konu ile sıfırdan modül oluşturmanız gerekiyor fakat sizi büyük bir zahmetten kurtarıyorum
forum.miuiturkiye.net
Değiştirmeniz gereken dosyalar;
● module.prop dosyasında author'dan benim adımı silip kendi adınızı yazmanız.
● Bootanimation.zip dosyasını system/media klasörüne atmanız.
Not : Bu kalıp dosyası sadece açılış animasyonu yüklemek içindir, başka bir şey yükleme yapamazsınız.
Yardımcı Rehberler ;
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Rehber - Magisk Modülü Hazırlama Kılavuzu
DİPNOT BU İŞLEMDEN DOĞABİLECEK SORUNLARDAN ŞAHSIM VE FORUM MIUI TÜRKİYE SORUMLU TUTULAMAZ. AÇIKLAMA Bu kılavuz ile Magisk modülü oluşturabilirsiniz. Ricam bu kılavuzdan yardım aldıysanız konunuzun teşekkürler kısmında benimde ismim geçsin. ANLATIM

● module.prop dosyasında author'dan benim adımı silip kendi adınızı yazmanız.
● Bootanimation.zip dosyasını system/media klasörüne atmanız.
Not : Bu kalıp dosyası sadece açılış animasyonu yüklemek içindir, başka bir şey yükleme yapamazsınız.
Yardımcı Rehberler ;
Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Temalardan Yükleme"
Arkadaşlar merhaba Daha önce BU KONU üzerinden sizlere telefonunuza "Açılış Animasyonu" nasıl yapılır ile ilgili bir rehber hazırlamıştık. Şimdi ise aynı işlemi twrp olmadan "Temalar Uygulaması" üzerinden nasıl yapacağınızı kısaca anlatmak istedim. Animasyon "bootanimation.zip" dosyamızı...

Rehber - Telefona Açılış Animasyonu (Boot Animation) Yapma Rehberi "Twrp'den Yükleme"
Arkadaşlar merhaba Sizlere çok basit ve kolay bir şekilde telefonunuza nasıl açılış animasyonu (bootanimation) yapabileceğiniz konusunda bir rehber hazırladık. İlk olarak aşağıdaki programları sağlamanız gerekmektedir. 7.zip Download Notepad++ Notepad++ v7.7.1 - Current Version PhotoShop...

Rehber - Açılış Animasyonu (Boot Animation) Uygulaması (GIF)
Gif2Bootanimation Hakkında : Android cihazlar için açılış animasyonu (Gif'ten) yapmanıza imkân sağlar. Kullanımı : - Uygulamayı, bağlantı adresinden indiriniz. - '.zip' dosyasını klasöre çıkartınız. - Uygulamayı çalıştırınız (Gif2BootAnimation.exe). - 'Load GIF' seçeneğinden açılış...