Yardım Acil yardıma ihtiyacım var - Mi Max 2

• Konbuyu başlatan Nuctl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 955

Nuctl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agit
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Arkadaşlar daha bu sabah aldığım mi max 2 4/64 telefonum sürekli donup kendini yeniden başlatıyor. Henüz telefonu kullanma fırsatım bile olmadı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam gece gece gözünü seveyim ya.adam teli aldım tel donuyor diyor. Sen donma kasma yok diyorsun.adam kendi var diyor ben değil????kaldı ki kurulum yaptım (rom yükledim) demiyor,daha teli kullanmadım diyor ve yardım istiyor.bende yardım etmeye çalışıyorum izin verirsen.Bu durumda yapılacak ilk şey teli fabrika ayarlarına döndürmektir.adam teli geri iade etse bile orda da yapılacak ilk işlem budur,hemen parasını geri vermeyecekler yada başka bi cihaz vermeyecekler, ilk bu işlemi yapacaklar.fabrika ayarından sonra düzelir yada düzelmez o ayrı konu ama ilk işlem budur nolur bi daha alıntı yapma bana,iyi forumlar
Kaçırdığınız yer; cihazin donması esas problem değil, telefonun kendini yeniden başlatması problem, sizinle burda laf yaristirmiyorum fikrimi soyledim sizin yorumunuz hakkinda sizde yorum yazmak icin mi yazdin diyorsunuz. Her neyse sizede iyi forumlar
Edit: Donma kısmı gözümden kaçmış.

Son düzenleme:
Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Kaçırdığınız yer; cihazin donması esas problem değil, telefonun kendini yeniden başlatması problem, sizinle burda laf yaristirmiyorum fikrimi soyledim sizin yorumunuz hakkinda sizde yorum yazmak icin mi yazdin diyorsunuz. Her neyse sizede iyi forumlar
Edit: Donma kısmı gözümden kaçmış.
Yarıştırıyorsun,resmen yazmış olmak için yazıyorsun.adamın problemini adam gibi okumadan yazıyorsun bide.tel donunca (kilitlenince) kendini kapatıp açar,asıl problem donması ve bu problem olduğunda cihaz sıfırlanır,bu kadar basit.bunu 5 yaşındaki çocuk bile bilir

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Yarıştırıyorsun,resmen yazmış olmak için yazıyorsun.adamın problemini adam gibi okumadan yazıyorsun bide.tel donunca (kilitlenince) kendini kapatıp açar,asıl problem donması ve bu problem olduğunda cihaz sıfırlanır,bu kadar basit.bunu 5 yaşındaki çocuk bile bilir
Arkadaş cihazi 2 kere sıfırlamış sorun çözülmemiş, neyse hocam benim birsey yaristirdigim yok ben fikrimi soyledim sadece siz beni yanlis anladiniz :)

Oyla:
Üst Alt