Yardım Acil yardıma ihtiyacım var - Mi Max 2

• Konbuyu başlatan Nuctl
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 955

Nuctl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agit
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Arkadaşlar daha bu sabah aldığım mi max 2 4/64 telefonum sürekli donup kendini yeniden başlatıyor. Henüz telefonu kullanma fırsatım bile olmadı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar daha bu sabah aldığım mi max 2 4/64 telefonum sürekli donup kendini yeniden başlatıyor. Henüz telefonu kullanma fırsatım bile olmadı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
En guzeli değişim talep edin, daha cihazi kullanamamişsiniz, bence kabul edilemez bir durum

Oyla:

Nuctl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agit
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En guzeli değişim talep edin, daha cihazi kullanamamişsiniz, bence kabul edilemez bir durum
tamam ama son kalan siyah modeli aldım. Ve cidden telefona ihtiyacım var. değişim dışında kurtarmam mümkün değil midir?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ayarlardan fabrika ayarlarına döndürebilirsin hocam

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
tamam ama son kalan siyah modeli aldım. Ve cidden telefona ihtiyacım var. değişim dışında kurtarmam mümkün değil midir?
Romdansa tabi ki mümkünde hocam size bu şekilde vermeleri bir hata sizin için sorun yoksa ne mutlu.
[doublepost=1517521819,1517515925][/doublepost]
Ayarlardan fabrika ayarlarına döndürebilirsin hocam
Ben işe yarayacağını sanmiyorum, rom duzgun yuklenmemis olabilir, fabrika ayarlari bunu nasil çözücek bilemedim?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Romdansa tabi ki mümkünde hocam size bu şekilde vermeleri bir hata sizin için sorun yoksa ne mutlu.
Ben işe yarayacağını sanmiyorum, rom duzgun yuklenmemis olabilir, fabrika ayarlari bunu nasil çözücek bilemedim?
Hocam yorum yazmak için mi yazdın?pc kafayı yediği zaman nabarız?resetleriz ve düzelir dimi.fabrika ayarlarına döndürmek tele sapasağlam bi reset atmak gibidir.kirli çamaşırı makineye atıp tertemiz almak gibidir.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam yorum yazmak için mi yazdın?pc kafayı yediği zaman nabarız?resetleriz ve düzelir dimi.fabrika ayarlarına döndürmek tele sapasağlam bi reset atmak gibidir.kirli çamaşırı makineye atıp tertemiz almak gibidir.
Burda yardimci olmaya calisiyorum bende sizin gibi, bu donma kasma vesayre degil ki fabrika ayarina dondurunce duzelsin, arkadas cihazi alip ilk kurulumu yapmis zaten ve cihaz bu halde zaten tertemiz cihaz, bu temiz camisiri kullanmadan birdaha makineye atmaya benzer.

Oyla:

Nuctl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Agit
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sanırım sizi dinleyip telefonu aldigim yere götüreceğim. Ayni rengi bulabilirsem degistirtecegim yok eger yoksa ya ordakilere rom atmalarini isterim ya da iade ederim. Yardiminiz için teşekkür ederim. Ayrica iki defa fabrika ayarlarina getirdim hic bir sey değişmedi.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Rica ederim, en doğrusunu yaparsiniz, umarim sorununuz çözülür :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Burda yardimci olmaya calisiyorum bende sizin gibi, bu donma kasma vesayre degil ki fabrika ayarina dondurunce duzelsin, arkadas cihazi alip ilk kurulumu yapmis zaten ve cihaz bu halde zaten tertemiz cihaz, bu temiz camisiri kullanmadan birdaha makineye atmaya benzer.
Hocam gece gece gözünü seveyim ya.adam teli aldım tel donuyor diyor. Sen donma kasma yok diyorsun.adam kendi var diyor ben değil????kaldı ki kurulum yaptım (rom yükledim) demiyor,daha teli kullanmadım diyor ve yardım istiyor.bende yardım etmeye çalışıyorum izin verirsen.Bu durumda yapılacak ilk şey teli fabrika ayarlarına döndürmektir.adam teli geri iade etse bile orda da yapılacak ilk işlem budur,hemen parasını geri vermeyecekler yada başka bi cihaz vermeyecekler, ilk bu işlemi yapacaklar.fabrika ayarından sonra düzelir yada düzelmez o ayrı konu ama ilk işlem budur nolur bi daha alıntı yapma bana,iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt