R rinqlow Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım mustafa Konum antalya Katılım 26 Mayıs 2015 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Mayıs 2015 #1 Sa arkadaslar miu v6 romunu yukledim yalniz kamera ve hat calismadibu peoblemi nasil cozerim yardim ederseniz cok sevinirim
Sa arkadaslar miu v6 romunu yukledim yalniz kamera ve hat calismadibu peoblemi nasil cozerim yardim ederseniz cok sevinirim
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 26 Mayıs 2015 #2 rinqlow' Alıntı: Sa arkadaslar miu v6 romunu yukledim yalniz kamera ve hat calismadibu peoblemi nasil cozerim yardim ederseniz cok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Telefonun modelini ve hangi yazılımı yüklediyseniz belirtin ki arkadaşlar yardımcı olabilsinler.. Oyla: Oyla 0 Downvote
rinqlow' Alıntı: Sa arkadaslar miu v6 romunu yukledim yalniz kamera ve hat calismadibu peoblemi nasil cozerim yardim ederseniz cok sevinirim Genişletmek için tıkla ... Telefonun modelini ve hangi yazılımı yüklediyseniz belirtin ki arkadaşlar yardımcı olabilsinler..