Yardım Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cetin348

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 11 P
Konular
6
Konu forum kuralları 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır. uyarınca kapatılmıştır.
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Viva Hyperos 1.0.1 Endo Rom
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 11 PRO 4G
Bootloader Kilidi
Açık
Cümleten sa arkadaşlar iyi geeceler herkese sorunum kısaca tr tools v2 üzerinden redmi note11 pro 4g ye imei reapir yapcağız uzaktan bağlantı yaptım cihaz nv data ya düşmüş karşı taraf brom mooda kabloyu takar takmaz pc ekran gidiyo reset atıyo kendinde atmasa bile donuyo acaba kablodan mı diye düşündük kablo değiştik bir seferlik gördü program sonra hata verdi ikici sefere yine pc reset attı kendine bişey kısa devre yaptıruyo ama ne çözemedik

engarsofficial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
redmi 11 pro 4g
Konular
0
REDMİ NOTE 11 PRO 4G bende de aynı cihaz var twrp yüklerken telefon kendi kendine sürekli açilip kapanıyor fastbbot modundan başka hiç bir yere girmiyor stock romunu bulamıyorum benimde yardıma ihtiyaçim var

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
REDMİ NOTE 11 PRO 4G bende de aynı cihaz var twrp yüklerken telefon kendi kendine sürekli açilip kapanıyor fastbbot modundan başka hiç bir yere girmiyor stock romunu bulamıyorum benimde yardıma ihtiyaçim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cümleten sa arkadaşlar iyi geeceler herkese sorunum kısaca tr tools v2 üzerinden redmi note11 pro 4g ye imei reapir yapcağız uzaktan bağlantı yaptım cihaz nv data ya düşmüş karşı taraf brom mooda kabloyu takar takmaz pc ekran gidiyo reset atıyo kendinde atmasa bile donuyo acaba kablodan mı diye düşündük kablo değiştik bir seferlik gördü program sonra hata verdi ikici sefere yine pc reset attı kendine bişey kısa devre yaptıruyo ama ne çözemedik
1- trtools ile o cihaza işlem yapmayın. Elinizde kalır ki kalmış.
2- Brom moda girdiği anda resetlemesinin sebebi driver sorunudur. Libusb yi açın tüm filtreleri kaldırın reset sorunu düzelir de o cihaz trtools ile düzelmez..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt