- Adım
- mert
- Cihazım
- note 12 pro 5g
- Konular
- 2
başka cözümü yokmu recovery menüsünü açıyor ancak bootlader açılırsa telefon açılıyo peki ozaman telefon fastboot modunda sarj olurmu ve bu 1 ay bekleme süresinde hattı çıkarsam bir şey olurmubaşka bir numara ile hesap açık yeniden başvuru yapmak ya da 1 ay süreyi beklemek gerekli..
brickmi sizin cihaz eğer öyle ise yeni hesap ekleyemezsin. Ya 1 ay süreyi bekle ya server dan unlock ya da direnç değişimi. şarj olurbaşka cözümü yokmu recovery menüsünü açıyor ancak bootlader açılırsa telefon açılıyo peki ozaman telefon fastboot modunda sarj olurmu ve bu 1 ay bekleme süresinde hattı çıkarsam bir şey olurmu
evet telefon brick ama dün telefon brick olduğu zaman bootlader kilidini açdığımda atığım rom yüklenmiş bir şekilde açıldı peki şu anda napmam mı önerirsinizbrickmi sizin cihaz eğer öyle ise yeni hesap ekleyemezsin. Ya 1 ay süreyi bekle ya server dan unlock ya da direnç değişimi. şarj olur
alıntı yaptığınız mesajda yazıyor. tekrar etmenin gereği var mı?evet telefon brick ama dün telefon brick olduğu zaman bootlader kilidini açdığımda atığım rom yüklenmiş bir şekilde açıldı peki şu anda napmam mı önerirsiniz
peki o zaman 1 ay bekliycem ama telefon hep recovery moduna giriyor kendi kendine kapanıyo bi daha giriyo kapatamaz mıyımalıntı yaptığınız mesajda yazıyor. tekrar etmenin gereği var mı?
hiç kurcalamayın şarj bitsin böyle kapansın. Kapatmak için batarya sökmek gerek. süre dolduğunda fastboot modda şarj edip kilit açarsınız. iyi forumlar..peki o zaman 1 ay bekliycem ama telefon hep recovery moduna giriyor kendi kendine kapanıyo bi daha giriyo kapatamaz mıyım
peki telefonu sarj etmiyorum çok çok teşekkürlerhiç kurcalamayın şarj bitsin böyle kapansın. Kapatmak için batarya sökmek gerek. süre dolduğunda fastboot modda şarj edip kilit açarsınız. iyi forumlar..
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama ben bu 1 aylık sürede telefonun sim kartını çıkaramaz mıyım?hiç kurcalamayın şarj bitsin böyle kapansın. Kapatmak için batarya sökmek gerek. süre dolduğunda fastboot modda şarj edip kilit açarsınız. iyi forumlar..