Yardım Acil Yardım Arkadaşlar Çağrı Sesi Problemi

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
İyi günler. Durumu şöyle izah edeyim arkadaşlar. Cihazım ''Redmi 2 Prime'' modeli. Birkaç gün önce hattımı Vodafone' den Türkcell' e taşıdım ve sürekli bir problem yaşamaya başladım. Cihazımdan karşı tarafa giden ses hiç yok denecek kadar düşük. Karşımdaki kişi sürekli beni duyamadığından şikayet ediyor. Şebeke çekim değerleri normal ama çağrı sesim konuşma sırasında karşıdaki kişiye ulaşmıyor ya da duyulmayacak kadar düşük seviyede gidiyor. Çözüm için hattımı başka bir telefonda denedim sıkıntısız çalıştı. Acaba telefonda mı sıkıntı var, diyerek başka bir Türkcell hattı cihazımda denedim o da çok güzel çalıştı. Sorun şu ki hattımı kendi telefonumda kullanınca çağrı sesi duyulmayacak kadar düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam anlattığınıza göre sorun ne operatörde nede cihazda sim kart sorunlu olurmu onuda bşlmiyorum sim kartımı kaybettim deyip yenisini alabilirsiniz :)

Oyla:

Ser4827

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de aklım karıştı hocam ama muhtemelen dediğinizi deneyeceğim ya da bekleme süresi yoksa yeniden numara taşıyacağım.:)

Oyla:
Üst Alt