Yardım ACİL!! Mi5s&Plus 4Gb ram

selim632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
redminote 3G
Konular
19
Beyler mi5s yada plus un 4g ramlık modellerinden birini alacağım ama çok kararsız kaldım benim için kamera önemli tasarım konusunda sıkıntı ama kamera hangisinin daha iyidir 3d touch plusta yokmu almışken iyisini alalım pişman olmıyayım diyorum (herkes fikirlerini yazarsa memnun olurum)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Beyler mi5s yada plus un 4g ramlık modellerinden birini alacağım ama çok kararsız kaldım benim için kamera önemli tasarım konusunda sıkıntı ama kamera hangisinin daha iyidir 3d touch plusta yokmu almışken iyisini alalım pişman olmıyayım diyorum (herkes fikirlerini yazarsa memnun olurum)

Forumda mi5s bölümünde ikisininde özelliklerini cantara hocam anlatmıştı.
Herkesin zevki ve anlayışı farklı olduğundan sizin aklınız iyice karışacaktır. İlk akıl karıştıran ben olayım bari :) tasarım, görünüm, 3d Touch, ultrasonik parmak izi okuyucu yönünden Mi5s derdim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi5S in farklı artı donanım özellikleri var, Mi5S Plus'ın farklı. Bu yüzden ihtiyaçlarınıza ve istediğiniz özelliklere göre bir model seçmeniz gerekecek.
Örneğin ultrasonic parmak izi okuyucu ve 3D Touch Mi5S'te var, Plus'ta yok. Çift kamera desteği ve 2K ekran Mi5S Plus'ta var, Mi5S'te yok gibi. İlgili konudan karşılaştırma yapabilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

selim632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
redminote 3G
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5S in farklı artı donanım özellikleri var, Mi5S Plus'ın farklı. Bu yüzden ihtiyaçlarınıza ve istediğiniz özelliklere göre bir model seçmeniz gerekecek.
Örneğin ultrasonic parmak izi okuyucu ve 3D Touch Mi5S'te var, Plus'ta yok. Çift kamera desteği ve 2K ekran Mi5S Plus'ta var, Mi5S'te yok gibi. İlgili konudan karşılaştırma yapabilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Hocam 3d touch benim için çok da önemli değil kamerası iyi olsun yeter gece çekimi falan hafızada sıkıntı yok ekranda biraz tanıtım var 384 ppi koymuşlar full hd ekrana biraz saçma olmuş boyutta önemli değil

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Öncelikle başlığı daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi olacaktır. Sonrasında ise özellikler arasında muazzam bir fark yok. Ben şahsen tercihimi boyuttan yana kullanırım. Çünkü 5.2 inç bana küçük geliyor kullanamam. Bazıları içinde tam tersi durum söz konusu. Bunu dedim çünkü bir önceki telefonumun kamerasına aldanarak aldım fakat 5" olduğu için uzun süre kullanamadım.

selim632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
redminote 3G
Konular
19
Öncelikle başlığı daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi olacaktır. Sonrasında ise özellikler arasında muazzam bir fark yok. Ben şahsen tercihimi boyuttan yana kullanırım. Çünkü 5.2 inç bana küçük geliyor kullanamam. Bazıları içinde tam tersi durum söz konusu. Bunu dedim çünkü bir önceki telefonumun kamerasına aldanarak aldım fakat 5" olduğu için uzun süre kullanamadım.
Bnmde aklıma mi5s yatıyor ekran sıkıntı yok 5 inç üstünü kullanırım 3d touch ultrasonik parmak izi felen kamerada tereddütleri var ama oda çok bi fark etmez diye düşünüyorum hocaminş pişman olmam bugün sipariş vereceğim ikisinden birini inş hangisini alırsak pişman olamam ekmek istediğiniz birşeyler varsa lütfen ekleyin

selim632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
redminote 3G
Konular
19