Yardım Acemisinden üstadına mi5 rom problemi yardımlarınızı bekliyorum

LeKLeK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
2
Herkese merhaba
Mi5 e 7.2.8.0.0 versiyondayken global rom yüklemeye kalktım sanırım rom yanlıştı telefon softbrick oldu şu an ne recovery açılıyor ne adb ne fastboot bağladığımda tek ulaşabildiğim nokta
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

bu şekilde bağlantı. xda daki anlatımları denedim flash programı hata veriyor. flash işlemi başlıyor 8 kb dosyayı dahi yazamıyor (dummy.img) flashing diyor bekliyor 400 500 saniye bekledik bi ilerleme kaydedemedik. en son İstenen kaynak kullanımda hatası aldım. Söküp pinresetlemeyi düşünüyorum 7.2.8.0.0 romu olan varsa çok makbule geçer sabah ettik hala telefon bitik halde yardımlarınızı bekliyorum

Son çare pinlerle resetleyip twrp yükleyim diyorum ne dersiniz ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkese merhaba
Mi5 e 7.2.8.0.0 versiyondayken global rom yüklemeye kalktım sanırım rom yanlıştı telefon softbrick oldu şu an ne recovery açılıyor ne adb ne fastboot bağladığımda tek ulaşabildiğim nokta
Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

bu şekilde bağlantı. xda daki anlatımları denedim flash programı hata veriyor. flash işlemi başlıyor 8 kb dosyayı dahi yazamıyor (dummy.img) flashing diyor bekliyor 400 500 saniye bekledik bi ilerleme kaydedemedik. en son İstenen kaynak kullanımda hatası aldım. Söküp pinresetlemeyi düşünüyorum 7.2.8.0.0 romu olan varsa çok makbule geçer sabah ettik hala telefon bitik halde yardımlarınızı bekliyorum

Son çare pinlerle resetleyip twrp yükleyim diyorum ne dersiniz ?

64 Bit bilgisayarda 64 bit mi flash kullanıyorsunuz değil mi hocam?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular