- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Konular
- 164
Yanında götürmen gerekenler diye not yok kara birliği genelde yeşil giyiniyor ona göre asker paketleri var bak netten şehirde askeriye malzemeleri satan yer varsa temin et ama nette daha ucuz .Yol parası vs silüs kağıdında yer alıyor bende ilk defa senin gibi işlemleri yaptım .1300 müdür yol parası verdi Bursa dan Elâzığ a .Teslim tarihi en erken 8 Şubat yol izni sonu 11 şubat bende .Ben 8 inde giirş yapıcam kafam rahat olsun diye .Hocam ben de bu ay yoklama yapıp gideceğim?
Yol parasıdır yanına götürmen gerekenlerdir falan sana bilgilendirme yapıldı mı?
Eğitici ersen iyi.Yanında götürmen gerekenler diye not yok kara birliği genelde yeşil giyiniyor ona göre asker paketleri var bak netten şehirde askeriye malzemeleri satan yer varsa temin et ama nette daha ucuz .Yol parası vs silüs kağıdında yer alıyor bende ilk defa senin gibi işlemleri yaptım .1300 müdür yol parası verdi Bursa dan Elâzığ a .Teslim tarihi en erken 8 Şubat yol izni sonu 11 şubat bende .Ben 8 inde giirş yapıcam kafam rahat olsun diye .
Hocalarım dün gece öğrendik p999 görünüyormuşum eğitici er olarak ve dağıtıma çıkmıyormuşum 6 ay Elazığ hayırlısıyla bakalım.Giden varmı hiç o bölgeye bilgimiz olsun önceden
Ben düzcede jandarma olarak yaptım giderken Bi ton şey aldırdılar bana ama tıraş köpüğü jilet banyo havlusu yüz havlusu eşofman diş macunu diş fırçası şampuan verdiler tabiki tercihen giderken daha kaliteli şeyler alıp gidebilirsin 4 - 5 tane atlet boxer çorap tırnak makası parfüm deodorant gibi şeyler mutlaka götür çarşı izninde gezebilmek için sivil kıyafetlerin olsun birazda birde vücuda sıkılan sprey şeklinde sivrisinek kovucular var ondan götürebilirsin. Bütün bu malzemeleri kendinde alabilirsin kendi istediğin şekilde kaliteli olanlarını kendi eşofmanlarını götürmen daha iyi olur ve olmazsa olmaz tuşlu telefonHocam ben de bu ay yoklama yapıp gideceğim?
Yol parasıdır yanına götürmen gerekenlerdir falan sana bilgilendirme yapıldı mı?
Tuşlu telefonlar da kazık fiyatlara çıkmış hocam. Hafıza kartlı kulaklıkla müzik dinleyebileceğim bi telefon öneriniz var mıBen düzcede jandarma olarak yaptım giderken Bi ton şey aldırdılar bana ama tıraş köpüğü jilet banyo havlusu yüz havlusu eşofman diş macunu diş fırçası şampuan verdiler tabiki tercihen giderken daha kaliteli şeyler alıp gidebilirsin 4 - 5 tane atlet boxer çorap tırnak makası parfüm deodorant gibi şeyler mutlaka götür çarşı izninde gezebilmek için sivil kıyafetlerin olsun birazda birde vücuda sıkılan sprey şeklinde sivrisinek kovucular var ondan götürebilirsin. Bütün bu malzemeleri kendinde alabilirsin kendi istediğin şekilde kaliteli olanlarını kendi eşofmanlarını götürmen daha iyi olur ve olmazsa olmaz tuşlu telefon
Buna birşey diyemem benim arkadaşım verdi tuşlu telefon bana askerden gelince geri verdim zaten televizyonda müzik çalıyordu koğuşta telefondan illaki müzik açan oluyordu haftasonu cumartesi pazar Android telefonları alıp kullanıyorduk bu yüzden sıkıntı yapmadım ben ama covid dönemi 2020 de yaptım ben askerliğimi komutanlar alttan alıyordu yoksa batıda askerlik yapipta Android kullanmak mümkün değil arada bir koguslara baskın yapıp arama yapıyorlardı gizli androidi olanlar tutanak yediler askerliği uzadı falan. Manyağın biri kadın astsubaya mesaj atıp yürümüş herkesin başını derde sokmuştuTuşlu telefonlar da kazık fiyatlara çıkmış hocam. Hafıza kartlı kulaklıkla müzik dinleyebileceğim bi telefon öneriniz var mı