Yardım AccuBattery Doğru Mu?

mesdv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
11T Pro
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13.0.8 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi note 11 pro cihazı 5 gün önce yurtdışı bir cihaz aldım. AccuBattery aldığım gün kurdum aldıktan sonra 1 defa tam şarj yaptım daha sonra accubattery tavsiyesi üzerine %20-80 aralığında şarj etmeye başladım. Pilin sağlığını bugüne kadar %93 gösterdi. Şimdi ise uygulamayı verileri temizledim daha sonra %5 den %100'e şarj ettim ve yine %93 gösteriyor.
Telefon kullanılmış olabilir mi? En az 1 hafta mı kullanmalıyım cihaz daha 5 günlük.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
100 den 1 e kadar 10- 10.30 saat ekran süresi aldım. Bana kalırsa bu uygulama da güncel bir uygualama değil. Yeni pil teknolojilerine ne kadar uyumlu orası tartışılır.
Ekran süresi ne yaptığınıza göre değişir, sırf video izlemekle oyun oynamak veya tarayıcida birşeyler okumak cok etkiler ekran süresini, accu battery verileri sistemden alip hesaplıyor, eğer sonuçlar tutarsiz çıkıyorsa sorun telefonda veya sistemdedir ki bunu kontrol edebilecek bişey yok, donanimsal olarak ampermetre cihazlarıyla kontrol edebilirsiniz.

Oyla:

mesdv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
11T Pro
Konular
28
Ekran süresi ne yaptığınıza göre değişir, sırf video izlemekle oyun oynamak veya tarayıcida birşeyler okumak cok etkiler ekran süresini, accu battery verileri sistemden alip hesaplıyor, eğer sonuçlar tutarsiz çıkıyorsa sorun telefonda veya sistemdedir ki bunu kontrol edebilecek bişey yok, donanimsal olarak ampermetre cihazlarıyla kontrol edebilirsiniz.
Daha çok youtube dan dizi izliyorum. Karma kullanıma sahibim. Dışarı çıkıp normal haber vs. okuduğumda oluyor. 1 Hafta kullanayım bakalım. Bir de telefon yeni belki de pilin biraz daha açılması lazımdır. Sonuçta yeni alınan bir araba motorunun açılması için yakıt gitmesi lazım gaza kıymak lazım biraz. Ya da telefon çok soğuk sıcak gördü kapalı olsa bile pil de zarar gördü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran süresini accu battery den görüyorum. Miui 13 ile kaldırmışlar redmi note 11 pro da yok hiçbir şekilde. Ancak pil de android sistemi var orada da toplam cpu yazıyor. O da cpu ile alakalı zaten çok alakasız ekran süresi ile sanırım.

Oyla:
Üst Alt